...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
Witam,

Jestem w trakcie terapii, nie paliłem marihuany przez jakieś 13-12 miesięcy, w tą Środę około godziny 2giej w nocy, złapałem jednego małego maszka, mam robione testy za 3 dni po powrocie i w związku z tym mam pytanie, czy tego małego maszka, wykryję mi na zwykłych stripach na każdą substancję ? Jeśli tak, to co mogę zrobić by jakoś proces wydalani przyśpieszyć ?

Pozdrawiam,
revers2
  • 2372 / 57 / 0
Witamina C i elektrolity ( Powarade(tm) ) do tego dużo wody i jakiś ruch by się przydał.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 694 / 7 / 0
dużo wody, przed testami witaminkę C,
jeżeli to był faktycznie jeden buch, to na zwykłych stripach nie wykryje.
Uwaga! Użytkownik snooze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Dodam, że tego dnia wypiłem pierw około 10 piw, dopiero złapałem tego bucha, był to jeden buch z fifki. Od tamtego czasu pije codziennie piwo, wczoraj 3, dzisiaj też idę na imprezę ostrą gdzie będzie popijawa, a jutro test po powrocie z przepustki. Napoje również piję, typu Kawa, Herbata, Herbaty dziennie wypijam po 4-5 dzbanków 1Litrowych, Cola (moczopędna).
  • 2372 / 57 / 0
Więc (chyba) nie powinno być problemów, ale dla pewności jednak by witaminę C dodał. Przy okazji wspomoże organizm przy popijawie (do tego magnesik, potas).
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 20 / / 0
na tescie raczej wykryje
ps. ziolo jest dla czarnuchow ;s
  • 934 / 12 / 0
A po cholere wracać do ośrodka skoro walisz oporowo jak tylko masz okazję? Daj lepiej ludziom szanse którzy na prawdę chcą sie leczyć zresztą nie pomagasz im tam w cale bo i jak? Oby ten dym Ci wyszaedłna teście, powodzenia.
  • 858 / 19 / 0
klejofas pisze:
A po cholere wracać do ośrodka skoro walisz oporowo jak tylko masz okazję? Daj lepiej ludziom szanse którzy na prawdę chcą sie leczyć zresztą nie pomagasz im tam w cale bo i jak? Oby ten dym Ci wyszaedłna teście, powodzenia.

po przeczytaniu tematu pomyslalem o tym samym nie ma co sie ziomek męczyc skoro caly czas masz cisnienie predzej czy pozniej wyjdzie na spółecznosci dostaniesz tyle dociążen ze sam wyjedziesz albo cie wywalą

ja w jednym osrodku za glupie napicie se poza reguaminowej kawy dostalem prace do 21 :wall:
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.

Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku

Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.