Słyszy się, że pewnych substancji podczas "tych dni" nie wolno stosować, ale ile w tym prawdy w praktyce? Ja np słyszałam, że biorąc amfetaminę można nabawić się krwotoku, kiedy indziej zaś, że to bzdura. Sama nie kojarzę czy kiedykolwiek się zdecydowałam, całkiem możliwe, że tak, natomiast takiej sytuacji nie pamiętam. To jak to jest dziewczyny z tą fetą?
Interesowałoby mnie również, jako że mamy sezon - jak wygląda sprawa z psylocybiną?
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Gdy rozregulował mi się cykl (wynik stresu) dostałam paranoi, że w ogóle nie mogę palić, bo nie wiem kiedy będę miała okres i nie wiem czy przypadkiem gdzieś na imprezie nie walnę nagle o glebę :nuts:
Zupełnie nie wiem skąd to się bierze.
Ma któraś z Was coś podobnego?
Myślcie, zajebane narkomanki.
http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg
bittersweet pisze:Aż takiego kuku sobie nie zrobiłam.
Myślcie, zajebane narkomanki.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Co, źle?
http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Według rządu USA Walgreens wydawał opioidy bez uzasadnienia medycznego
Departament Sprawiedliwości USA wytoczył proces przeciwko sieci aptek Walgreens, oskarżając ją o realizację milionów recept na kontrolowane substancje, w tym opioidy, bez odpowiedniego uzasadnienia medycznego. Zarzuty obejmują wydawanie recept z „czerwonymi flagami”, które wskazywały na ich potencjalną nielegalność.
Francja: Minister: narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach
Minister transportu Francji Philippe Tabarot powiedział w piątek, że narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach w tym kraju. Dzień wcześniej w wypadku autobusu szkolnego zginęła 15-latka, a wstępne badanie kierowcy na obecność narkotyków dało wynik dodatni.
Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi
Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.