Wiem, że to nie forum medyczne, ale wiadomo, że tu wszyscy częściej bywają mądrzejsi od różnej maści NFZowskich znachorów.
Pytanie może trochę głupie, ale lekarz je zbył.
Okres dojrzewania mam bardzo dawno za sobą(jestem po 20-stce) a od długiego czasu(kiedyś też to miałem, potem przeszło, teraz znowu) mam nawet przy lekkim tknięciu, dotkliwy ból prawego "cyca". O leżeniu na brzuchu nie ma mowy, bo wiadomo - boli.
Lewy jest w porządku, nic z nim nie jest, za to prawy doskwiera i jest wizualnie bardziej spory od tego drugiego.
Jest taki guzkowaty, twardy.
Rodzinnemu gadałem, a ten wysłał do chirurga, bo stwierdził, że wypadałoby, bo nigdy nic nie wiadomo.
Chirurg zbył mnie tymi słowami: nic nie jest, tak musi być, coś tam tu gruczoł, tam nie ma, i można się przejmować dopiero wtedy, gdy jego wielkość sprawi to, iż będzie widoczne zaokrąglenie przez koszulkę :nuts:
Miał tak ktoś z Was? Tak faktycznie musi być, czy jak? Tak profilaktycznie chciałbym to wiedzieć. ;-)
To co mam czekać aż urośnie mi jak u baby i wtedy dopiero okaże się, że faktycznie jest problem?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.