przeniesiono. używaj opcji `szukaj` #gzyp
W każdym razie mandaty generalnie mają w chuj wysokie.
Co do drzewka w domu to obawiam sie, że mogła by być ciut większa lipa.
Norwegia to eldorado dla tych co mogą sobie zamówić dragi...
feta (najczęściej z polski) kosztowała około 120-150nok za grama ( 10 krotna przebitka w detalu :-D)
MDMA 600-800 koron za gram
koka nie pamiętam dokładnie, ale jakoś kolo tysiaka
No i papierochy 50-60zl za paczke
I to samo ze sterydami, wysyłałem gościowi 30x 10ml testosteronu i 10 paczek metanabolu.
Taki zestaw Kosztował mnie w Polsce nIeco ponad 1300zl, a kolega jedna butelke teścia + paczke metki opychał za 400 koron i wszyscy byli happy
Ale jakie tam zarobki mają skoro w byle jakiej pracy bez języka zarobisz na ręke około 160nok/godzine... Poezja
Edit/ kuźwa dopiero zobaczyłem jak stary jest post poprzednika haha
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).