ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Od 3 miesięcy eksperymentuje z narkotykami (LSD, feta, koka, MDMA, bufedron, mefedron, pentedron, NBOMe). Ostatnio po 2 dniu festiwalu muzyki elektronicznej oraz całej nocy z fetą i MDMA cały kolejny dzień słyszałam muzykę której nie było. Każdy szum, przejeżdżający tramwaj, stukot obcasów etc składał się w muzykę. Strasznie mnie to zeschizowało, chodziłam po mieście i wydawało mi się że zewsząd dochodzą do mnie takie dzwięki (do tego stopnia, że myślałam że przechodze obok jakiegoś klubu/knajpy a to był bank :nuts: ). Do tego oczywiście doszedł pisk w uszach. Mam też lęki przed pójściem spać i koszmary senne. Czy ktokolwiek miał kiedyś podobnie?
  • 1709 / 11 / 0
Powód takich objawów masz w pierwszym zdaniu swojego posta :-)
Opamiętaj się lepiej :-)
  • 92 / 1 / 0
Miałem podobnie, szczególnie po hardtekach i innych hałaśliwych - bez dragów. Umysł składał wszystkie dźwięki miasta w motywy z gatunku -core.
Jeno te koszmary mi nie pasują, więc może w Twoim przypadku to nie tylko muzykalny umysł... Albo się zeshizowałaś i sama to nakręcasz, bo to pierwsze to dla mnie normalka po tego typu eventach.
  • 744 / 29 / 0
%-D kiedyś oznaczało to po prostu że odbył się dobry festiwal muzyki elektronicznej, takie zjawiska mogą występować, dzwonienie w uszach, piski, trzaski, jednostajny szum. Szczególnie jak np. stało się za blisko głośników etc. Powinno samo przejść, lecz jeśli problem będzie nadal występować lub powtarzać się, to zawsze można przejść się do lekarza. Można też stosować stopery do uszu, wtedy to całą noc można :yay: w rytmie swojej ulubionej muzyki przetańczyć, oczywiście dużo pić wody do tego.
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 968 / 96 / 0
Przystopuj z psychedelikami ,bo wkręci Ci się film. Możesz porządnie opić się wódką - powinno przejść.
  • 279 / 4 / 0
Ja także słyszę muzykę której nie ma. Szczególnie kiedy przeginam z trawką, albo z kodą. Zazwyczaj dzieje się to w ulotnej fazie przejściowej między spaniem a czuwaniem, przeradza się w głośny pisk w głowie a symfonie kończy zazwyczaj paraliż przysenny.
... albo i nie.

http://www.youtube.com/watch?v=Vi76bxT7K6U
  • 968 / 96 / 0
Wychwyć w niej słowa. Na pewno będą piękne.
  • 1 / / 0
hahaha na lajcie, tak to już jest jak się tyle ćpie i 24/h słucha się muzyki przy stymulantach, też tak kiedyś miewałam ;-) odstaw lepiej
  • 577 / 8 / 0
Relax. Delektuj się symfonią życia ^_^
Uwaga! Użytkownik Amaterasu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
za kazdym razem po wyjsciu z tresora abo berghain lepiej slysze, lepiej widze i jak biore prysznic nastepnego dnia to strumien wody mi spierdala sprzed oczu :cheesy:
ODPOWIEDZ
Newsy
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.