- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Mianowicie czy połączenie Tramalu z Pabialginą P ( z allobarbitalem) powoduje jakieś wzmocnienie , zmianę fazy?
Jeśli tak to na jaką i jak działa ogólnie taki oto mix (allo + tram) ?
Proszę o pilną odpowiedź.
Dobrze niech stracę :) Domyślam się że nikt pewnie nie próbował.
Wystarczą zatem wypowiedzi teoretyków. :>
z takich połączeń to stosowałem fenobarbital oraz weronal dla urozmaicenia kody, całkiem nieźle było, fenobarbital lepszy bo rzeczywiście wzmacnia kode, weronal dodaje tylko sedacji
nie wiem jaką jest z dawkowaniem allobarbitalu ale jak weźmiesz trochę przed tramcem to nic złego się stać nie powinno,
miłej zabawy
Z kodeiną domyślam się że wzmocni fazę ale wypróbuję z tramcem- zobaczymy co się stanie :)
Jedynie martwi mnie propyfenazon , który jest dosyć toksyczny ( słabiej niż jego krewniak aminofenazon) ale zawsze bądź co bądź. Szkoda że nie ma samego allobarbitalu... :(
Pozdrowienia :)
ten post zapoczątkowuje wątek o miksach wszelakich substancji z Tramadolem. - surv
mam długą opiatową historię z tramalem, helem, oxy i fentanylem, jednak sie "ogarnalem" i schodze juz tylko na tramalu na dawkach poki co 1400-1600mg dziennie, ale planuje powoli do zera. i tak od 3 miesiecy robie mniej więcej, i pytanie mam - dostałem bardzo mocne piguły podobno, na bazie mdma + pewnie jakies mniej wazne syfki. i pytanie - czy cos zlego mi sie stanie? nastepnego dnia znow bede bral tramal (ok 1400mg pewnie). jak to widzicie? co mi grozi? jak realne jest to ewentualne zagrożenie? czego unikać jak się zdecyduje albo czego się spodziewać? bardzo bym prosił o konkrety, a nie domysły. i oczywiście jak najszybciej, bo jak wiadomo - cpuny muszą mieć natychmiast. ;) pozdraiwam]
[25 sie 2012, 22:26]
no nienawidzę Was, kiedy ktoś zatruje się cipaczem,deksem, jenkem albo zakaszle po buszku fajki starca bez wzwodu i pyta co mu sie stalo to odpowiedz w 5 minut. rozumiem jednak, że ciężko znać odpowiedz na to pytanie nie próbujac wcześniej tego mixu, to prawda. w każdym razie jestem glupi tak czy inaczej, bo planuje to zrobic w poniedziałek i sam wam dam odpowiedź na te pytania, jednak jakiekolwiek spekulacje też są mile widziane - co się wydarzy z organizmem?
Powód: Scalono.
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Koniec e-wizyt na medyczną marihuanę. Polski rząd zaostrza przepisy dotyczące medycznej marihuany.
Minister Zdrowia Izabela Leszczyna podpisała rozporządzenie zaostrzające przepisy dotyczące medycznej marihuany w Polsce. Nowe regulacje wymagają osobistego badania pacjenta przed wystawieniem recepty na substancje kontrolowane, co oznacza koniec e-wizyt na medyczną marihuanę w prywatnych klinikach konopnych. Nowe przepisy mocno uderzają w branżę oraz pacjentów, zwłaszcza niemobilnych, ograniczając dostęp do potrzebnego leczenia.
Palił marihuanę w sklepie i wyjadał smakołyki. Ekspedientka zamknęła 38-latka i wezwała policję
Policjanci z białostockiej patrolówki zatrzymali 38-latka, który w sklepie jak gdyby nigdy nic, jadł zabrane z półek produkty spożywcze. Część z nich spakował również do plecaka, nie zważając na obsługę sklepu. Miarka się przebrała, kiedy zapalił lufkę z marihuaną. Wtedy ekspedientka zamknęła go w sklepie i powiadomiła policjantów. Dodatkowo w jego kieszeni mundurowi znaleźli narkotyki. Teraz odpowie za swoje sklepowe poczynania i posiadanie narkotyków.
Marihuana rekreacyjna na Florydzie pozostanie nielegalna, w referendum zabrakło 3%
Marihuana rekreacyjna na Florydzie nadal będzie nielegalna pomimo, że za jej legalizacją dla osób powyżej 21 roku życia opowiedziało się 57% głosujących. Referendum odbyło się w ramach wyborów prezydenckich. Co ciekawe za liberalizacją prawa konopnego głosował będący Republikaninem Donald Trump, który udział w wyborach brał właśnie na Florydzie. Jest to o tyle ciekawe, że gubernator stanu Ron DeSantisa i przywódcy Republikanów z Florydy byli przeciwni zmianom i wydali na kampanie przeciwko legalizacji zioła wiele milionów dolarów. „Legalna marihuana to jedynie zyski dla korporacji i smród marihuany na ulicach.” – twierdzi DeSantis.