Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 536 / 3 / 0
Chce sprawdzić czy pewna osoba bierze speeda [jak bierze RC to i tak nie będzie jak sprawdzić]. Jak zrobić komuś test na amph bez jego wiedzy?
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2012 przez M864, łącznie zmieniany 2 razy.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 4807 / 267 / 0
Dałoby się to zrobić w trakcie twardego snu dysponując narkotestem na ślinę.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 152 / 8 / 0
Można włos wyrwać i wysłać do labolatorium. Ach ten brak zaufania!!
  • 4807 / 267 / 0
cockney pisze:
Ach ten brak zaufania!!
Zwłaszcza gdy ktoś nas podejrzewa :-)
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 2362 / 28 / 0
cockney pisze:
Można włos wyrwać i wysłać do labolatorium
co kosztuje około 200 euro
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2012 przez derb, łącznie zmieniany 1 raz.
BS
  • 152 / 8 / 0
Jak się komus nie ufa lub chce się kogoś ograniczyć to trzeba za to słono zapłacić ;)
A tak serio to czemu w euro, na pewno w Polsce znajduje się takie laboratorium w Gliwicach i nie wydaje mi się, żeby to była taka droga impreza
  • 415 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 28 / 0
Przepraszam, znalazłem też cennik dla pojedynczych związków i dla amfetaminy w jednym z labów to wydatek rzędu 99 euro.
Nie wydaje mi się, żeby w Polsce kosztowało to mniej
BS
  • 1615 / 28 / 0
Włos można wysłać do badań laboratoryjnych, albo pobrać próbkę śliny podczas snu. Pozyskanie moczu, bez wiedzy jego właściciela może okazać się dość trudne.

Badanie laboratoryjne, jak pisze derb kosztuje 99 euro. A test na ślinę, orientuje się ktoś?

Niestety, za wiedzę trzeba płacić.
  • 984 / 5 / 0
czytaliście coś więcej na temat testów na włosach że tak się wypowiadacie? wiązka włosów ma mieć grubość ołówka, a to sporo włosów jest. ciężko nie zauważyć że zniknęły :P ślina najlepsza opcja, co do moczu to ktoś cwany mógłby np. uszkodzić spłuczkę i poczęstować piwem inwigilowaną osobę, hehhe, z resztą, takie akcje to w otwarte karty się robi. Chyba, że nie chce ...

edit: albo polać giebla i pobrać krew heeheehe
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2012 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 2 razy.
głupio wyszło...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.