Poza tym, wypierdalaj z tym do lekarza i koniec ćpania.
Ostatnio ogarnąłem sobie z kumplami pixy zjadłem jedna i może łącznie (1.3 pixy ) mitsubishi chyba 350 albo 450 bralem pixe 2 raz w życiu . Faza zeszła szybko dość słabe były No i się zaczęło. ....... mefedron akurat mial kumpel zjadłem przez całą noc I dzień i noc aż do godziny 00 może z 3 gramy plus pół litra wódki poniosło mnie ale pomyślałem ze się należy stresujący dzień itp ostatniego pasa walnalem dość sporego i się źle poczułem musiałem się położyć mrowienie całego ciała i bol serca nigdy tak nie miałem chyba że na zwale po 3 dniach na farcie ( doszło mrowienie skroni ( Dodam że po buch też tak mialem po tym melanzu ) . Dobra położyłem się spać wstałem rano bol potężny glowy bolą tak 2 dni mięły 2 tyg od melanzu ale mam dziwne objawy bol bani coś jak by mi słabo się robiło lekkie zawroty . Plus lekki bol serca. ( Nie jest częsty) . boję się że sobie coś odkleilem w tym pustym łbie... Planuje kupić sporo witam i zobaczyć efekty . Plus iść do lekarza na serducho i głowę. Dam sobie jeszcze tydzień. Miał ktoś tak ? Boję się że to nerwica lękowa. . Dodam że jem normalnie bylem nawet na siłowni. Dodam że jak się położę krecenie jest mniejsze i Potrafi ustalić. Może uzależnienie psychiczne ? Myślę też żeby zajebac mefe i zobaczyć czy na 2 dzień przestanie boleć. . Miał ktoś podobnie ? Dodam że nie mam depresji chodzę do roboty uśmiechnięty itp . Po prostu takie zawirowania jakbym leżał na łóżko a ktoś tym lozkiem bardzo lekko trzas . Wygląda też to tak że potrafię mnie takie objawy cały dzień a też dopiero wieczorem.. powiedzie że to przechodzi? Nie chce latać na benzo zawsze myślałem że mam mocny charakter depresja itp nie w moim stylu...
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.