Ale forum dla narkomanów i dział o amfetaminie to wg. mnie nie miejsce na takie rozmowy.
End of offtopic teraz jest już on-topic :) - surv
zombisztajn pisze:Ja bym wolał pokazać tej osobie że życie bez może być dla niej lepsze aniżeli z wielkim uzależnieniem
Trzymaj fason mała
- Jak tu trzymać fason jak temat na głowę siada ?
http://www.kech.bydgoszcz.pl/index.php? ... &Itemid=24 Głównie obozy dziecięce, ale są i młodzieżowe i dla dorosłych
http://www.gospelmediaproject.pl/ Dymin obozy tylko młodzieżowe, świetna odludna okolica, do najbliższego sklepu 5km
Był ktoś może na jakimś podobnym obozie ? :D
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.
Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
KrwawaMerry pisze:Osobiście jestem niewierząca no ale myślę, że jakaś metoda (oczywiście dla wierzących) to jest, mają tam swoje urojone wsparcie z bogu i jeżeli pomaga im to wyjść z uzależnienia to niech sobie w to wierzą. Jak ktoś chodzi do kościoła tak o, i nie przejmuje tego duchowo to takie argumenty nic nie dają, osoba która naprawdę "czuję" tę religie i wiarę może przez to łatwiej wyjść z nałogu.
Katolicyzm jest niestety plugawym, spaczonym odłamem prawdziwego chrześcijaństwa, choć tak rozpowszechniony, to tak niespójny w swoich naukach i postępowaniu że po prostu odrzuca [mnie] znającego sprawę [różnych religii] z każdej strony.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.