W jaki sposób organizujecie swój wolny czas ? Mówicie sobie 'zrobię to, to i tamto a później luz' czy może odkładacie wszystko na ostatnią chwilę (jak ja) ?
Przyznaje się bez bicie że u mnie organizacja czasu to abstrakcja i leży po całości, dlatego mam nadzieję że temat się rozwinie i zapożyczę sobie z niego jakieś fajne pomysły ;)
Osobiście nie lubię sobie nic planować, robię to na co w danej chwili mam ochotę, to się tyczy także obowiązków do wykonania. Oczywiście wyjątkiem jest praca czasowa, ale to zależy co się robi. Czasami po prostu mam ochotę zająć się czymś pożytecznym to się tym zajmuję, a jak nie mam ochoty, a wiem że jeszcze mam na to czas to nic się nie dzieje złego, robię to później.
Planowanie sobie czasu z góry na jakieś dłuższe terminy nie jest dobre ze względu na nieprzewidywalność życia.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.