Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Vida pisze:Skąd Ty masz 2-fma???
Jak serio to 2-fma to ogarnij vendorów w temacie to może Ci jakiś procent dadzą :D
2fma od tamtego czasu nie ma.
a 2fa to nie 2 fa, Przynajmniej nie działa jak 2fa.
---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
Niedawno jeszcze były szare fluory i naprawdę fajne sorty.
0,5 gr dał mi loty na całą noc. Zero dziwnych jazd.
Minusem był straszny smród potu. Coś jakby mi pod pachami zmarł kot.
Różnica midzy 2fa od wolnego a szarym była, ale nie taka przepaść jak jest teraz.
Nic nie wskazuje żeby 2fluoromaph miały wrócić.
NIe wiem czy to obiektywne bo nie stosuje benzo.
To 2fa, które jest na rynku działa. Dla mnie lepiej niz obecne ketonowe stymulanty (lepiej≠mocniej)
A spróbujcie to pomiksowac z molly lub od biedy 4cmc. Euforia nie z tej ziemi.
jak dawka p.o? jak to zmixowac z 3fa?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.