Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 954 / 51 / 0
thepass pisze:
Dodam że 3FPM brane iv nie dawało żadnego rushu niezależnie od dawki, a 2FA jak najbardziej.
Btw. próbowałeś też 3fa? Jadłem oba, niby podobne, trójka coś po serotoninie niby smyra i w ogóle spoko się je mixuje i tam ogarniam różnice, ale pytam typowo o iv, bo tak chyba podajesz głównie? Brałeś tak 3 i jakaś zauważalna różnica do tej próby dwójki o której mowa wyżej?
  • 1676 / 106 / 0
Wiem, ze wcinam sie miedzy vodke a zakaske, ale obecnie dobrej 3 nie ma.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 954 / 51 / 0
Dawno 3 nie brałem, ale pewnie przesadzasz mocno. Sorty jakiekolwiek niewiele się od siebie różnią, serio... I ta od forumowego, którą kiedyś jadłem, jest według mnie spoko.
  • 231 / 12 / 0
pytanie odnosnie 2-FA (+wit b6), nada sie do obniżenia prolaktyny ? , nie mam mozliwosci ogarniecia recepty na jakis dostinex, a 2-FA podnosi dopamine, czyli obniży prolaktyne?
"Niejednemu tu psychiatra jestem pewien nie pomoże,"
  • 77 / 1 / 0
Do tych celow zamow sobie lepiej l dopa + egcg
Uwaga! Użytkownik soltys94 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Witam,
Obserwuję to forum regularnie już od ponad roku. Do zajrzenia sprowokował mnie mój stan zdrowia, który po krótce charakteryzuje się anhedonią, ciągłym zmęczeniem, niezdolnością do czucia pozytywnych emocji (szczęścia, miłości, satysfakcji), niską motywacją, problemami z pamięcią i koncentracją. Byłem u kilku lekaży i nie mam jednoznacznej diagnozy, z wyjątkiem zaburzeń osobowości, a sam utożsamiam się z dystymią, borderline i derealizacją (ta ostatnia chyba najbardziej mi przeszkadza).
Przeglądając forum szukałem substancji, która podniosłaby poziom dopaminy, bo tu upatruję główną przyczynę moich dolegliwości. Jako że nie mam raczej zaufanego źródła, skąd mógłbym załatwić coś, to zainteresowałem się RC.
Czy ktoś z doświadczonych osób w 2-FA itp. mógłby mi powiedzieć, czy jest szansa, że dzięki tej substancji poczułbym się lepiej? Nie chodzi mi tu o euforię, tylko działanie napędzające i znoszące "brain lag"/stan "zombie", przypominające działanie leku Concerty/Medikinetu (metylofenidat).
Z góry dzięki za odpowiedzi, tylko błagam bez "rodzicielskich wywodów".
  • 361 / 12 / 0
Re: 2-FA
Nieprzeczytany post autor: 666 »
Jeżeli Twoje problemy wynikają z ADHD/ADD (czyli: brak koncentracji -> brak sukcesu -> nerwica i depresja) to 2-FA może pomóc. Problem jest taki, że ADD to zazwyczaj tylko dodatek w pewnym pakiecie zaburzeń psychicznych, które niektórzy uznają za chorobę autoimmunologiczną i zalecają odpowiednią dietę i psychoterapię .
Uwaga! Użytkownik 666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 103 / 0
Hanashiro pisze:
Witam. Czy ktoś z doświadczonych osób w 2-FA itp. mógłby mi powiedzieć, czy jest szansa, że dzięki tej substancji poczułbym się lepiej? Nie chodzi mi tu o euforię, tylko działanie napędzające i znoszące "brain lag"/stan "zombie", przypominające działanie leku Concerty/Medikinetu (metylofenidat).
Z góry dzięki za odpowiedzi, tylko błagam bez "rodzicielskich wywodów".
2-FA (tylko p.o., moim zdaniem sniff to marnacja potencjału substancji) pomoże Tobie na krótką metę, w zależności od organizmu rzecz oczywista, myślę, że dawki 20-30 mg w szotach powinny Cię aktywizować na 3-4 h, bez podbijania humoru i sztucznego, euforycznego skupienia na czynnościach, które będziesz wykonywał i tracenia czasu, który tak niespodziewanie mija podczas intoksykacji tą amfetaminą...

Ale w ten sposób polecisz sobie góra tydzień, po tym czasie Twój organizm zacznie się buntować (tolerancja, downregulacja receptorów dopaminergicznych) - zmiany biochemiczne mózgu i podtrucie organów wewnętrznych tym specyfikiem (polecam miksy z koleżanką 3-fa w proporcji 1:3 na korzyść dwójki) i tak oto zakończy się przygoda z suplementacją wynalazku o nazwie 2-Fluoroamphetamine.

To zdecydowanie jest silny narkotyk, nie nadający się do osiągania celów na których Tobie zależy! :motz:
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 196 / 7 / 0
Dużo jest postów o wielkich źrennicach. Ma któś porównanie z hexenem ? I przy okazji mix z hexenem ? Niewiele moge znaleźć....
Never give up !
  • 9 / / 0
Dzięki za takie odpowiedzi. Może się odważę spróbować i w ogóle zamówić. Skoro lekarze nie chcą przepisać metylofenidatu, czy nawet Selegiliny, to wolę sam spróbować jakiegoś dopaminergika i wtedy się okaże, czy wina leży po stronie dopaminy. Do tematu podszedłbym jak do benzodiazepin - brać okazjonalnie, gdy będzie potrzeba, np. nauka do sesji albo jak nie mam planów i siedzę w domu (wtedy łatwo doła złapać).

U mnie prędzej ADD, ale jako że w dzieciństwie nie leczyłem się, to małe prawdopodobieństwo, że ktoś mi przepisze receptę, a szukanie "właściwego lekarza", to trochę jak szukanie dilera.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.