Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 167 / 15 / 0
Niedługo sam się zabiorę za to 2-FA. Każdy pisze co innego :V
Podejrzewam, że oral lepiej mi wejdzie niż sniff, jak zwykle u mnie.
  • 708 / 24 / 0
Oral tak samo po język czy sniff nie robi u mnie zadnej róznicy podobnie jak z 3-FA
  • 231 / 12 / 0
Myślę żeby kupić te 2-FA. tylko chcialem sie spytać doświadczonych w "temacie" jeśli szukam stymulanta d0 roboty żeby sobie zarzucić w połowie roboty. (Pobudzenie,ew wypierdol) to która amfetamina najlepiej sie do tego celu nada ? 2-FA 3-FA 4fma ?
"Niejednemu tu psychiatra jestem pewien nie pomoże,"
  • 138 / 8 / 0
zdecydowanie 2-FA, zarzucasz jakieś 30mg i nawet nie widać nic a pobudzenie pierwsza klasa
  • 266 / 9 / 0
Pawel_31 pisze:
Oral tak samo po język czy sniff nie robi u mnie zadnej róznicy podobnie jak z 3-FA
Zazdroszczę wam wszystkim na ktorych oral dobrze działa. Ja musze meczyc moj biedny nos bo oral 2 Fa wcale na mnie nie działa. Inne stymulanty, feta czy beta ketony też tylko sniffem wciągam bo oralnie to bym musiał ze 3 razy tyle zarzucić aby coś poczuć, a na pieniądzach niestety nie śpię. Ciekawi mnie od czego to zależy że na niektórych oral działa świetnie a na innych słabiutko.
  • 266 / 9 / 0
rroman pisze:
zdecydowanie 2-fa, zarzucasz jakieś 30mg i nawet nie widać nic a pobudzenie pierwsza klasa
Po 30mg możesz nic nie poczuć, ale się nie zrażaj tylko dołóż więcej. Ja zaczynałem od 100
  • 138 / 8 / 0
Sturm9 pisze:
rroman pisze:
zdecydowanie 2-fa, zarzucasz jakieś 30mg i nawet nie widać nic a pobudzenie pierwsza klasa
Po 30mg możesz nic nie poczuć, ale się nie zrażaj tylko dołóż więcej. Ja zaczynałem od 100
myślę, że kwestia doświadczenia w temacie i znalezienia odpowiedniej dla siebie dawki, mnie 30-40mg satysfakcjonuje jeśli chodzi o swego rodzaju zamiennik kawy na przykład
  • 266 / 9 / 0
Aha spoko . Jeśli stosujesz to jako zamiennik kawy to w takie dawki jak najbardziej . Tylko czy nie warto zamiast 2-FA substancji jednak chemicznej i słabo przebadanej, wypić jednak tą kawę albo jakiś napój energetyczny ? Na pewno tak było by zdrowiej. No ale to Twoja sprawa, ja już się nie wtrącam.

Doradziłem użytkownikowi Wolakseak aby nie zrażał się do substancji jeśli takie dawki jak Ty mu proponowałeś by na niego nie działały. Tylko o to mi chodziło.
  • 138 / 8 / 0
stosuję 2-FA w takich celach rzadko, więc się nie martwię tym, że jest słabo przebadane, kolega pytał czy się nadaje do pracy, więc ja osobiście polecam dawki takie jak podałem, 100mg to już raczej dawka rekreacyjna, no ale to już kwestia organizmu i tolerancji, sam musi znaleźć odpowiednią
  • 266 / 9 / 0
rroman pisze:
stosuję 2-FA w takich celach rzadko, więc się nie martwię tym, że jest słabo przebadane, kolega pytał czy się nadaje do pracy, więc ja osobiście polecam dawki takie jak podałem, 100mg to już raczej dawka rekreacyjna, no ale to już kwestia organizmu i tolerancji, sam musi znaleźć odpowiednią
100mg dla faceta to nie jest raczej dawka rekreacyjna. Ja przy pierwszych kontaktach z substancją zacząłem właśnie od setki i po 2 razie z 2 fa po takiej 100 normalnie pojechałem do roboty i pracowało się przyjemnie jak nigdy :-D Dlatego pomyslałem sobie że dla faceta 30 mg to będzie za mało i w razie co zaproponowałem mu dorzutke i tyle . Ja osobiście tolerancji jeszcze wyrobionej nie mam bo stosuję to dopiero od kilku tygodni. No ale może i masz rację że to również może zależeć od organizmu. Skoro Tobie wystarcza 30mg to tylko pozazdrościć, ile mniej kasy wydasz na to ode mnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.