...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam, chciałam poruszyć temat jak wygladają procedury przyjęcia do poszczególnych ośrodków-czy robione są testy na wykrywalnośc we krwi i moczu, jak długo trzeba być w abstynencji,czy wymagany jest detoks,czy bardzo dokładnie przeszukują itd. Nigdy jeszcze nie byłam w takim ośrodku i nie mam pojęcia jak to wygląda. Zależy mi zwłaszcza na informacjach o ośrodkach w Pławniowicach(Szansa),krakowskiej Górce,Nowym Dworku,Różewcu(Doren),Dębowcu i Piastowie(Anielin). Czy ktoś z Was był w tych ośrodkach i wie czy robią tam testy przy przyjęciu i jakie? I jak długo wstecz mogą wykryc benzodiazepiny w testach. Dziękuje z góry za wszystkie odpowiedzi.

Zmiana nazwy tematu, wydzielenie postów z innego tematu - 21 grudnia 2012 #czeslaw
Uwaga! Użytkownik acomitam82 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
wiele osrodkow wymaga wypisu ze szpitala stwierdzajacego zakonczenie dtx.w Grzmiacej jest tak ze samochod z osrodka zabiera odrazu z oddzialu dtx.
  • 12 / / 0
Jeżeli są to ośrodki Monaru to z pewnością czeka Cię "osobista" czyli dokładne sprawdzenie Ciebie i Twoich rzeczy. Właściwie po co pytasz jadąc do ośrodka lepiej nic ze sobą nie brać, bo w sumie po co?? Jak można nie jechać.
  • 259 / 1 / 0
Jakimi testami na obecność substancji/metabolitów w moczu może dysponować ośrodek MONARu? Czy z niżej wymienionych:3-mmc,pentedron,GBL,AM-2201,coś może wyskoczyć mi w takim teście i do jakiego czasu? Z góry mówię że zostałem zmuszony do leczenia przez życzliwą osobę pod jurysdykcją się znajduję w imię 'tak panie Seba niech pan odmieni swoje życie bo trzeba być dobrym a nie złym a pan ma bardzo poważny problem i musi pan coś z nim zrobić' a nie chcę z powodu kretyna który nie rozumie tłumaczenia typu jak chłop krowie spierdolić sobie sylwka ani iść w miejsce gdzie fajki i mydło w płynie są na wagę złota przez własną głupotę.

BARDZO PROSZĘ O POMOC.PILNE. Jeżeli zły wątek,proszę o przeniesienie w odpowiedni.

Zły wątek, dlatego przenoszę do odpowiedniego. #czeslaw
  • 984 / 5 / 0
ketony nie wychodzą na pzreciętnych testach narkotykowych, ale jak od tego zależy dużo to lepiej zachowaj trzeźwość albo GBL, tryptaminy. chuj wie co w tych woreczkach siedzi, naklejka o niczym nie świadczy...
głupio wyszło...
  • 259 / 1 / 0
Ktoś mi powie coś więcej? Informacja jest dość lakoniczna,ketony z tego co mi wiadomo na wielu takich testach WYCHODZĄ,jako amfetamina/meta;czy po tygodniu (uskutecznionym np. bieganiem,wpierdalaniem kwasku cytrynowego/askorbinowego,piciem hektolitrów wody/herbaty itp.) mogę spać spokojnie? Z tego co mi się na chłopski rozum wydaje GBL powinien wyskakiwać jako GHB (o ile w takich wieloparametrowych jest odczynnik do wykrywania soli GHB),znalazłem coś takiego http://forum.dopalamy.com/topic/2440-dz ... arkotestu/ czy ktoś może zweryfikować te informacje ew. korygując je bądź uzupełniając o kwestię soli GHB?

@edyta,info o czułości testu pochodzi ze strony http://www.kryminalistyka.net/testy-na-mocz myślę że mogę spać spokojnie ale może ktoś pomoże mi szerszym info,jeśli dałoby radę to b. proszę,odwdzięczę się jakoś:p
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2012 przez Angelloo, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 840 / 26 / 0
/cut/

Co do testów to akurat wam mogę powiedzieć jakie ma Policja a ma nowe bo tydzień temu zostały wymienione i te podobno wszystko dobrze wskazują z tego co ten pies mówił a wczoraj akurat mnie i mojego znajomego jebnęli i znajomy stracił prawko bo wyszło mu , chłopak czysty nie fart miał bo nie ćpał tyle czasu a wczoraj rano przyjebał sobie dosłownie wygotowany korek po ćwiartce i jechaliśmy akurat po towar lecz on już nie dojechał bo na teście ORATECT 3 ( możliwe ze inaczej się pisze) wyszły mu opiaty i wzięli go na krew zeszło się ja w tym czasie ogarnąłem innego znajomego czystego i zdążyłem jechać się zaopatrzyć a on jeszcze tam siedział , ale puścili go nie brali na dołek ale po prawku ma.
Pzdr.

Wyciąłem część posta stanowiącą część usuniętego off-topicu #czeslaw
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 984 / 5 / 0
/cut/

angeloo, weź sobie doczytaj o testach bo na prawde wszystko jest na forum, gbl wykrywany jako ghb? co ty pierdolisz, ghb jest niewykrywalne po kilku godzinach od zażycia... jak mówię że ketony nie wychodzą to nie wychodzą NA STANDARDOWYCH TESTACH (apvp i metkat, 3-mmc sprawdzone, ale testy się różnią dokładnością, OhYeah mówiła że jak nic nie wyszło na standardowym teście to zrobili poszerzony i wyszły "ketony", narkotyki można wykryć w ściekach za miastem i policzyć ile w mieście czego schodzi, ale monar to nie ośrodek badać naukowych), ale chuj wie co masz w swoim worku. nie rób z siebie idioty tylko poszukaj informacji, bo z powyższych postów wynika żeś kiep. na jakieś tryptaminy czy jakieś wyszukane fenetylaminy nawet najlepsze testy nie dadzą rady.

Napij się kurwa wódki jak nie umiesz czytać albo idź do pierdla jak jesteś taki głupi. masz tutaj:

http://talk.hyperreal.info/jazda-autem- ... 30680.html
i w innych miejscach też, cały kurwa internet.

/cut/

Wyciąłem część posta stanowiącą część usuniętego off-topicu #czeslaw
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2012 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 5 razy.
głupio wyszło...
  • 259 / 1 / 0
Kolego miło że sprawdziłeś testy na amf niewiadomego rodzaju ale może to było coś w rodzaju amfetamina strip z apteki za 30PLN które nie wykażą Ci nic nawet jak będziesz naszurany jak dzika świnia z Borneo a może jakieś bardziej profesjonalne testy wielopanelowe. Metabolity tych substancji mogą być bardzo podobne do metabolitów fety/mety z racji podobieństwa strukturalnego, poza tym mógłbym Ci przytoczyć pierdyliard przykładów doniesień typu plotki (które mimo wszystko skądś się zapewne biorą) które mówią że mefedron/metylon/bufedron/inny bk wychodzą albo MOGĄ WYJŚĆ jako w.w ale niestety nie sporządzałem przez 2 lata czytania działu poświęconego bk listy takich doniesień specjalnie na okazję tego aż ktoś taki jak Ty wytknie mi jakim to nie jestem debilem. Nie jestem, kurwa, analitykiem laboratoryjnym, nie jestem również głupi: po prostu nie każdy tak jak Ty ma dostęp 24h do neta, niektórzy wpadają czasem do dziewczyny na chatę i raz w tygodniu mają godzinną okazję na sprawdzenie takiej informacji obok sprawdzenia fb,mejla i ew. przeczytania jakiegoś artykułu z blogu Korwina-Mikke. Zatem po wklepaniu w tym przedziale czasowym hasła 'test' w każdej możliwej odmianie w wyszukiwarkę i wyłowienia jakichś szczątkowych informacji na ten temat spośród pierdyliarda postów pt 'no dzisiaj chyba będzie test 50mg bufedronu a może jednak 55 hm?' uzurpuję sobie prawo do zapytania o DOKŁADNE SPRECYZOWANIE moich wniosków osób które umieją mi to DOKŁADNIE SPRECYZOWAĆ. Bez tyrania od idiotów, sądzę że nie zasłużyłem sobie na to. W przeciwieństwie do Ciebie wysyłającego mi link do tematu o prowadzeniu pod wpływem (bo co mają, kurwa, szybkie testy na obecność dragów w ślinie i drogówka do MONAROwskich testów na obecność chuj wie czego - metabolitów czy substancji samych w sobie czego również nie wiem i o czym raczej się w ośrodku nie dowiem - w moczu to nie mam bladego pojęcia,wyszukiwarka po wpisaniu w wątku hasła MONAR też nie ma, no chyba że ją też nazwiesz idiotką or sth).

Podłączam się do prośby o przeniesienie w tzw. lepsze miejsce - może nowo utworzony wątek umieszczony w odpowiednim dziale w którym go nie ma?

Jak się poszuka, to się znajdzie co najmniej kilka podobnych. Zalecam używanie wyszukiwarki. #czeslaw
  • 984 / 5 / 0
spoko, nic osobistego, dobrze że na luzie podszedłeś. GBL na pewno znika skutecznie, co do reszty to ciężko powiedzieć, trzeba szukać. pozdro i powodzenia.
głupio wyszło...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.