Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 199 / 4 / 0
Siemanko zauwazylem u sibie cos dziwnego, jak pale z bonga i nieopatrznie wezme zbyt duzego bucha to on wlatuje we mnie, zaczynam sie krztusic, musze sobie "beknac" i mnie nakurwia zolądek. Wtedy musze spasowac bo nawet palenie fajek by sie wtedy zakonczylo bełtem. Z jointem tez tak mam czasem jak duzo palimy. Jak sie tego pozbyc?
  • 3959 / 148 / 0
brac mniejsze buchy i nie polykac dymu. ;)
  • 528 / 4 / 0
Dokladnie, nie polykaj dymu do zoladka, nauczysz sie :)
  • 5299 / 104 / 0
Trzymać płomień smażywszy cuban,spalony gaz lubi wkurwiać palacza. Dwa: brać mniejsze buchy jak to kolega pisał wyżej i dociągać powietrze. Nie samym dymem trawy żyje człowiek %-D No i woda/napój jakiś dobrze mieć na smyczy
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 5801 / 1193 / 43
Trening czyni mistrza .
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 199 / 4 / 0
nie rozumiem, jak nie wcigac do zoladka? jak sie "kontroluje"?
  • 36 / / 0
No normalnie. Jakbyś palił papierosa. Bierzesz sam wdech do płuc. Jak za dużo dla ciebie to weź na 2-3 mniejsze buchy....
  • 24 / / 0
Paliłeś kiedyś sziszę? Ja ciągnę dym mniej więcej tak samo, przez to trafia od razu do płuc + dopycham powietrzem. Albo pociągnij sredni buszek do ust, i zaciągnij się.
  • 1519 / 20 / 0
A robisz ze zwykłej rzeczy wielkie halo. Mi też sie czasem zdarza takie coś, nawet często czasem.
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 232 / 8 / 0
Sipaszi pisze:
nie rozumiem, jak nie wcigac do zoladka? jak sie "kontroluje"?
nie zaciągaj się przez przeponę.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.