Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 655 / 3 / 0
Witam,

Mam taki problem. Odkąd nie chcą sprzedawać mi Tussi w aptece (tzn. 1/20). Mam zajebisty problem z utratą wagi i utratą energii.
Dawniej stosowałem Tussi +Kawa +aspiryna (któż tego mixu nie zna). Można nie żreć, można się zajebiście bawić, można dużo wódki wypić - można sporo :-D . Jeden minus - czasem chce się żygać. :kotz:

Pytanie, jak nam zreckowali Tussi nawet syrop co miał tam jakoś w przeliczeniu 6,66 tabletki czy z apteki można wyciągnąć podobną substancję co by dawała kopa a'la Tussi?
Próbowałem z pseudo-efką ale ni chuja - to wszystko jakoś takie rozmyte. Żadnych ciarek na ciele.
Myślicie, że kot da radę?
Jak nie to co? Zostaje przeżucić się na białe? :-/ . Nawet na reckę (tylko biała i tylko nie tussi bo rodzinny mi za dużo go nie przepisze :/).

Pomocy odchudzająco się imprezujący bracia %-D
  • 169 / 1 / 0
Zapierdalaj na siłownie!
  • 344 / 6 / 0
Biegaj codziennie z rana 40 minut, a po bieganiu 7 serii przysiadów po 2 minuty każda i pomiędzy nimi 30 sekund przerwy. Wieczorem rowerek. No i oczywiście zdrowe jedzenie.

Nie będziesz na imprezach grande gringo, jak się napizgasz metkatem. A na równi z masą tłuszczową, poleci Ci masa mózgowa.
  • 655 / 3 / 0
Zjemtwepachy pisze:
No i oczywiście zdrowe jedzenie.
Ten text zajebiście pasuje do tego forum %-D .

A tak serio to nie wierze w żadne Alli i inne wynalazki. Po Meridii ludziom ponoć odpierdalało.
Muszę przyznać że na mnie suple ze sklepów dla kulturystów nie działają.
jedynie mix kofeina+efka+aspiryna spowodował że zrzuciłem 10 kg w 2 miesiące (przy powiedzmy zdrowej diecie) i sporej ilości ćwiczeń.

Po prostu genetykę mam chujową :-/

Więc again - coś buzującego by likwidował zmęczenie z apteki da się wyciągnąć?

PS. A metkat niszczy kore mózgową i rozpierdala mózg jak alkohol?
  • 1530 / 9 / 0
Może nie z apteki, a z zielarni - yerba mate. Do tego dieta i ćwiczenia.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 3362 / 349 / 0
przeciez w koksowniach i sklepach z odzywkami mozna kupic eca. pytajcie sie koksow, niektorzy maja pod lada.
  • 230 / 13 / 0
Dieta tryptamino-fenyloetyloaminowa spowodowała , że w ciągu 4 miesięcy schudłem z 90 do 74kg, od około miesiąca mam przerwę w tripowaniu, a waga utrzymuje się nadal ;) Moim zdaniem mechanizm jest taki, że podczas tripa nie chce się jeść (przynajmniej mi) , po nim tez trochę, a jak już się zachce jeśc to mam potrzebę nie jedzenia, a odżywiania się ;) Przez co żołądek kurczy się, a gdy następnego dnia wytrzymamy i nei będziemy się obżerać to jest szansa że taki zostanie. Mnie się udało :-D

Do tego doszedł aktywniejszy tryb życia w postaci nie wożenia wszędzie dupy i nie obżeranie się na noc (choć co któryś dzień wpadało coś dobrego ;) ). Uważam, że to jedna z najprzyjemniejszych terapii odchudzających %-D
Bo po co komplikować sobie dziwne rzeczy?
  • 749 / 86 / 0
Pij do każdego posiłku czerwoną herbatę. Ja pijąc codziennie pu-erh schudłem w trzy miesiące z 98 do 88.
  • 415 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3732 / 45 / 0
Ciągi DXMowe, jeśli zakładasz tutaj temat, to ja zakładam, że to Cię nie zdziwi. Tylko uważaj na głowę, nie tylko sadełka może Ci ubyć.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...