Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 210 / 12 / 0
Właśnie siedzę i czekam az wczyta mi sie paczka i tak sobie przeglądam topiki. Nie znalazłam podobnego, więc postanowilam zalożyć. Czesto na hypku, także w dziale DXM pojawiają sie opinie, że deksiwo to kinderćpuński drag dla gimnazjalistów. Ciekawi mnie, ile w tym prawdy. Jeśli zechcecie uchylić rąbka tajmnicy i przyznac sie ile macie lat to zapraszam. Nie chciało mi sie robic ankiety, za co przepraszam. :*) dex jednak rozleniwia :-D
Jesli chodzi o mnie to juz troche stara na takie zabawki jestem - w tym roku stuknie mi 21lat, dexa znam półtora roku.
W ciemności napędzanej chemią dalej i głębiej śnić. Sny i chemia,  więcej chemii więcej snów. I ciągle dalej w ciemność, w sny szalone, w opetane głębie i w  źrenice jak otchłanie.
  • 845 / 12 / 0
Większość to kinderćpuny, od święta zdarzy się jakiś Nagniot. Ja mam 24 lata i DXM spożywałem jakieś 10 razy, całkiem niezły drag do pewnych celów. Natomiast kinderćpuny go spożywają bo nie mają alternatywy. Dobitnie o tym świadczy brak głębszych tematów związanych z DXM i zalew postów w dexeleecie w stylu "kto dzisiaj lata", jaka muza najlepsza do akodynu" itd.

Aha, ja dexa znam jakieś 7 lat.
Ostatnio zmieniony 30 maja 2011 przez kato, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 210 / 12 / 0
to w takim razie takie stare pryki jak my powinny zadbac o rozwoj psychospołeczny i intelektualno-duchowy mlodziezy i zakladac wątki o buddyzmie i bytach transcendentnych:-D
W ciemności napędzanej chemią dalej i głębiej śnić. Sny i chemia,  więcej chemii więcej snów. I ciągle dalej w ciemność, w sny szalone, w opetane głębie i w  źrenice jak otchłanie.
  • 845 / 12 / 0
No, i ja takie wątki swego czasu zakładałem, nawet odnośnie DXM. Jednak odzew na nie i poziom tych wątków spowodował to, że zaprzestałem takich działań. To nie zagraniczne fora, to polskie gówno.
Uwaga! Użytkownik kato jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 402 / 3 / 0
38 lat mi pyknie w czerwcu. Alchemia istnienia jest w DXM, jako dysocjancie, i to mnie w nim zachwyca i pochłania
  • 76 / / 0
20 stuknie we wrześniu. DXM stosuję rekreacyjnie od roku, z przerwami.
Uwaga! Użytkownik qajak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 8 / 0
20 lat, znamy się od ~czterech. Fakt, że demografia deksożerców to w znacznej części młodzież gimnazjalna ze względu na brak alternatyw, ale to samo można powiedzieć o marii. IMO wynika to z tego, że "poważny" dil to często człowiek w wieku post-studenckim.

Zastanawiam się, jaki konkretnie cel tego tematu. Wypowiedzą się w nim głównie osoby w wieku nie-gimnazjalnym, więc nie da to rzetelnego obrazu. Ze względu na wieczne ganienie młodziaków i moralizatorskie gadki ich starszych kolegów na hypku nie ma co liczyć na spory udział tych pierwszych. Można powiedzieć, że macie co chcieliście: młodsi zamiast pisać na forum i dowiadywać się o temacie, nie przyznają się wcale bo mają dość trucia dupy. Nie dziwię się :rolleyes:
  • 56 / / 0
18 lat, ponad 30 tripow na koncie, wszystkie po to żeby nie być na fazie,dobrze się czuć itd tylko żeby być w tym innym wymiarze,poznawać nowe możliwości ludzkiego mózgu , ludzkiej psychiki, poszerzanie świadomości, rozwój duchowy. swoją drogą nie rozumiem was, skoro kinderćpuny chcą ćpać i to lubią i nie szkodzą innym to po co na nich wjeżdżać

http://img51.imageshack.us/img51/3928/d ... 0202c6.jpg
  • 358 / 2 / 0
katotaliban pisze:
....Natomiast kinderćpuny go spożywają bo nie mają alternatywy. Dobitnie o tym świadczy brak głębszych tematów związanych z DXM i zalew postów w dexeleecie w stylu "kto dzisiaj lata", jaka muza najlepsza do akodynu" itd.

Aha, ja dexa znam jakieś 7 lat.
- pogrubienie: i to jest chyba największy "problem" dxm, że jest tak łatwo dostępny, przez co uważany jest za drag dla dzieciaków, bo "nie potrafią sobie obstukać normalnych narkotyków, tylko latają po aptekach".

generalnie kinderćpuństwo dla mnie nie oznacza wcale wieku, ale określa sposób używania Aco. Są osoby, które coś wynoszą albo starają się wynieść z tripa, są osoby używające go do pracy nad sobą jakkolwiek to brzmi i są osoby typu "hejka, wczoraj zjadłam 20 tabletek Acodinu i miała suuuuper fazę, ale był przypał jak wróciłam do domu, bo otworzyłam lodówkę i przeszła koło mnie mama, prawie zauważyła!"

co do dexelitu: po to jest, aby pytać kto dziś lata, w końcu spamerska knajpa w dziale dxm-owym.
  • 46 / / 0
nie powiem pisze:
"hejka, wczoraj zjadłam 20 tabletek Acodinu i miała suuuuper fazę, ale był przypał jak wróciłam do domu, bo otworzyłam lodówkę i przeszła koło mnie mama, prawie zauważyła!"
Tacy ludzie są potrzebni, gdyby nie oni to ludzie, którzy w życiu chcą coś osiągnąć. Wybić się ponad wyżyny. Nie byli by zauważani, zwykły przeciętniak, szaro by było. Gdyby wszyscy byli mądrzy, rozumni to nikt by nie był.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.