Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
No więc tak po jakim drug`u osiągnę na 100% euforie ? Nie wiem co jest ze mną nie tak ale po GBL żadnej euforii , próbowałem jeszcze 2C-P , 25-D , LSA , i jeszcze syfu z apteki , ale po niczym jeszcze nie osiągnąłem euforii :( kurwa już powoli zaczyna mnie to wkurwiać ale z tego co mi wiadomo to nie tylko ja mam taki problem , no więc prosiłbym o wypowiedź jakieś kompetentne osoby ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 6 / 0
Na trzeźwo jak cię coś dobrego spotyka to czujesz takie WOLOLO OMG FAP FAP FAP?
Może to mało obrazowy potok słów, ale rozumiesz o co mi chodzi %-D
Z gieblem musisz próbować, ale skoro teraz cię robi ten nowy giebl (ta druga butla) w mniejszych ilościach, to pij jak najmniejsze. Seriously, po gieblu w ilości na raz 1.4-1.5ml dla mnie to czuję tylko sedację, chujowość i po chwili już mam stany akatyczne i biegam po chałupie o sinej mordzie bliski zaśnięcia na stojąco. Zaś po 1.1-1.2ml czuję pieniądz, jeszcze reggae włączam i full of win jest.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 2428 / 90 / 0
No wiem o co Ci chodzi , ok po próbuje z mniejszymi ilościami ;-)
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
MDMA oczywiscie ! albo DXM na zejsciu :P no ale jesli po dragach nie poczułes euforii to może mało serotoninki i tych spraw w mózgu.. ja prawie po każdym dragu czuje jakąs euforie zazwyczaj. czy to ganja czy DXM
Uwaga! Użytkownik moturrr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
Możliwe , DXM euforycznie też nie działa na mnie :(
  • 634 / 3 / 0
Dobra sativa w ilosci paru buchow, psychodeliczna euforia gwarantowana. Jesli lubisz psychodeliki to 4-HO-MET albo LSD jesli czujesz sie na silach ;-)
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 355 / / 0
Dobry, nieżeniony mefedron, tylko znajdz taki ;-)
Twój umysł dawno śpi, a ty nie...
  • 2428 / 90 / 0
Eh to widzie że lipszton :(
Do mefa nawet żenionego nie mam dojścia ^_^ no i do homet`a też :( że też kurwy musiały zdelegalizować to :(
  • 634 / 3 / 0
mef daje dosc hmm chemiczna euforie, czujesz jak substancja nakurwia po receptorach. Po sajkodelikach euforia jest krystalicznie czysta, przejrzysta i PIEKNA. Ta po mefie jest co najwyzej fajna. A mahomet legalny przeca jest, chyba ze znow o czym nie wiem :scared:
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
To brajtsatr oszuksita jeden se jajca robił :blush: i mu uwierzyłem , widocznie na sklepie nie maja bo znikło z oferty . Jeszcze raz dzięki za pomoc , na dniach jak sie tylko pojawi homet to przetestuje
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.