Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
Jesli Cie interesuja czestotliwosc mojego cpania to mniej wiecej srednio raz na tydzien od ostatnich 2 lat czasem zrobie maksymalnie 2 tygodniowa przerwe co by tolerancja spadla ;)
rrd pisze:A tu nagle za 15 lat wszyscy mamy raka!
Mnie HPPD dopadło sam nie wiem kiedy... pewnego razu moje postrzeganie rzeczywistości po prostu nie wróciło do stanu sprzed doświadczenia. Po długiej przerwie od "wszystkiego" nadal widzę kwiaty układające się z kółeczek (mających w środku kilka innych kółeczek) kręcących się wokół własnej osi i przy okazji wokół kółeczka centralnego (coś jak układy planet). Całkiem miłe.
Co do fene to ich szkodliwość na dłuższą metę jest taka, na ile szkodę wyrządza Ci każdy bodyload. Prócz tego podejrzewam nie ma zagrożeń związanych z długotrwałym użytkowaniem fene,
lost myself in every way
http://www.youtube.com/watch?v=1i-L3YTe ... ture=share
Czeslaw pisze:Taa, oprócz takich defektów mózgu jak Twój
lost myself in every way
http://www.youtube.com/watch?v=1i-L3YTe ... ture=share
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.