Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
Jesli Cie interesuja czestotliwosc mojego cpania to mniej wiecej srednio raz na tydzien od ostatnich 2 lat czasem zrobie maksymalnie 2 tygodniowa przerwe co by tolerancja spadla ;)
rrd pisze:A tu nagle za 15 lat wszyscy mamy raka!
Mnie HPPD dopadło sam nie wiem kiedy... pewnego razu moje postrzeganie rzeczywistości po prostu nie wróciło do stanu sprzed doświadczenia. Po długiej przerwie od "wszystkiego" nadal widzę kwiaty układające się z kółeczek (mających w środku kilka innych kółeczek) kręcących się wokół własnej osi i przy okazji wokół kółeczka centralnego (coś jak układy planet). Całkiem miłe.
Co do fene to ich szkodliwość na dłuższą metę jest taka, na ile szkodę wyrządza Ci każdy bodyload. Prócz tego podejrzewam nie ma zagrożeń związanych z długotrwałym użytkowaniem fene,
lost myself in every way
http://www.youtube.com/watch?v=1i-L3YTe ... ture=share
Czeslaw pisze:Taa, oprócz takich defektów mózgu jak Twój
lost myself in every way
http://www.youtube.com/watch?v=1i-L3YTe ... ture=share
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.