Na impezce 3tyg temu, bylem jakos spiety, ogulnie słaba impreza była, jak paliłem nie mialem smiechawy tylko zamułe od razu ejdnak spaliłem b duzo.
Wczoraj palilismy z bonia, 2x buchy, srednie, wszedl juz lekki humorek, przy trzecim, takim duzym juz poczulem faze. Po wypuszczeniu dymy jebłem sie na fotel, oczy same sie zamykały, zaczynam tak lekko "bekać". Do konca imprezy bylem zmulony, reszta towarzystwa jak wziela za duzo to tez lapali zamule ale na kilka minut i potem smiechawa, ja caly czas zmulony, masakra!!!
Od czego mi sie tak moze dziac? Aha potem caly czas mnie bolał żoładek ;/
ale watpie czy to przejaranie jak ja pale raz na tydzien ;d
smoke elite pisze:ile lat musze palic zeby kladła mnie lufka?
A może masz inny materiał ostatnio ?Może wcześniej trafiała Ci się sativka,a teraz sort zmienił się na jakąś mocną indice?
Choć moim zdaniem to bardziej natury psychicznej niżby chodziło o samo palto...
x = x
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.