Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
dzieki za odpowiedz.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Przeniesiono do odpowiedniego tematu — Catch
25 kwietnia 2022rujitsu pisze: Cześć wszystkim. Wczoraj nastał dzień, na który czekałam chyba od 10 lat i był on totalną porażką. Pierwszy raz w życiu próbowałam grzybów, 2 g suszonych Mckennaii. Po wcześniejszych doświadczeniach znajomych oczekiwałam sporo (dawka taka sama jak u mnie). Byłam ostrzegana, że przed rozpoczęciem tripa może być mi bardzo niedobrze- nie było. Po godzinie czułam się lekko ociężała, wystąpił stan euforii, po kolejnych kilku minutach wyostrzył się wzrok, odczucia jakieś tam niewielkie były, jednak nie miało to nawet podjazdu do tego, co przeżywała cała reszta. Moje pytanie brzmi, czy doraźne stosowanie leku ketilept może wpłynąć na działanie tych grzybów? Lek stosuję od ok 2 miesięcy, doraźnie kiedy nie mogę zasnąć lub wybudzam się w nocy. Tabletkę 25 mg dzielę zazwyczaj na 3 lub 4 części i nie zażywam ich częściej niz 1-3 razy w tygodniu. Na dzień przed planowanym tripem udało mi się przespać całą noc bez leku, za to w tygodniu poprzedzającym zażywałam 2 albo 3 razy. Proszę o pomoc, ponieważ za ok 2 miesiące planuję zrobić 2 podejście i zastanawiam się co zrobić, aby tym razem było ok, czy odstawić odpowiednio wcześnie leki, czy może zwiększyć dawkę, czy też jedno i drugie?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.