Ostatnio skonczyly mi sie tutki, a ze mialem troche tytoniu to postanowiem go palic przez lufke. Po wypaleniu paru nabic w lufce osadzil sie zloto-brazowy osad o dosc nieprzyjemnym i trudnym do pozbycia sie z rak zapachu. Robiac przepych lufki reszta tytoniu zauwazylem, ze osad jest dosc mokry, ciagle musialem podpalac nabicie aby nie zgaslo. Po spaleniu czulem lekkie zdretwienie wargi polaczone z delikatnym pieczeniem. O skutki uboczne takiego dzialania nie pytam, bo bez watpienia jest ono szkodliwe, zastanawiam sie czy takie dzialanie bylo spowodowane sama nikotyna czy reszta syfu, ktory osadzil sie na szkle i zostal zebrany i nastepnie spalony.
DamnFrequency pisze:Ale chodzi mi raczej ile czego tam jest.
Może tytoń był chujowy?
A tyton byl nawet dobry, Red White czerwony.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
A tyton byl nawet dobry, Red White czerwony.
katotaliban pisze:To ciekawe jaki wg ciebie jest niedobry .
Gorszego nie palilem, juz Tigery sa lepsze :kotz:
dajmon: wiki mowi, ze 'Zawartość nikotyny w tytoniu papierosowym jest rzędu 1–2% suchej masy', czyli dosc malo. Marihuana zawiera wiecej thc niz tyton nikotyny ;>
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.