Tak wiec moje pytanie brzmi czy po lyknieciu kodeiny zostanie wykryte to na testach?
A drugie pytanie czy jesli zostanie to po jakim czasie mozna czuc sie bezpiecznie gdy np lyknelo sie 200mg
Co do drugiego pytania
Kodeina może być wykryta w ciągu godziny oraz od 7 do 21 godzin po przyjęciu pojedynczej dawki doustnej.
Dotyczy to testu moczu, takiego aptecznego. Nie wiem jak z krwią, na pewno dłużej.
§h¶ôňgĽéĐ.
Benzosy jako opiaty? Może jeszcze mleko i płatki owsiane wykryje jako opiat?
Jak ktoś Ci zrobi test na benzo to wykryje benzo, proste...
§h¶ôňgĽéĐ.
a benzosy moga zostac omylnie wykryte jako opiaty na badaniach?
kruczoN pisze: Juz wiem to co mnie najbardziej interesowalo. Kurde szkoda myslalem ze sama substancje wykrywa... Kurwa zawsze pod gorke ;s
To dziwne bo nie mogą wykryć heroiny tylko same opiaty, a to już jest chyba zagadką co on brał czy morfinę heroinę kodeinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.