Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 166 / / 0
Widziałem ludzi płaczących po alko i trawce. Ale nigdy w życiu bym nie spodziewał się, że po opiodach można płakać. Nigdy nie miałem czegoś takiego po trawce i alko. Jednak przy kodeinie niemal się rozpłakałem. WTF? O co chodzi? :nuts:
  • 241 / 6 / 0
za mała dawka.
  • 3732 / 45 / 0
Co w tym takiego dziwnego? Mi sie zdarzylo przynajmniej raz, ze szczescia. ^_^
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 193 / 6 / 0
Pewnie podświadomie zdałeś sobie sprawę z tego, w jakie gówno się pakujesz :cool:

żarcik, opiaty są w dechę
  • 1067 / 204 / 0
Mi się zdarzyło ze 2 razy rozczulić po alkoholu. Niby depresant, jak koda, ale po kodzi raczej miałem czilałt, albo 'za mocno'.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 554 / 5 / 0
rozpłakać sie , a niemal rozpłakać to whuj różnica . ciężko sie na kodzie rozpłakać (za wyjątkiem ze szczęścia) pzdr
  • 694 / 7 / 0
gdy wydałeś 40 dychy a świat po półtorej godziny nie zmienił się, a na drugi dzien od rana czeka kibelek plus podrażnienie pod nosem od najtańszego papieru toaletowego - mozliwe ze sie rozplaczesz.
Mi nie było dane jedynie kilka razy po alko
  • 8 / / 0
jak ktoś jest histerykiem to opiaty jak benzodiazepiny mogą powodować tzw.ataki spazmatyczne choć jestem facetem i mam 21 lat to polaczenie Tramalu i clonozapemu potrafi mnie
doprowadzic do takiego stanu że przez placz trace kontrole nad oddechem(hiperwentylacja) i trudno wymówić jakiekolwiek slowa w tym stanie
  • 1111 / 17 / 0
Mnie się zdarzyło beczeć na zejściu po opio, w tym po kodeinie również.
  • 1718 / 9 / 0
Zna/rozumuje ktos ten dosc dziwiaczny mechanizm?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.