Występuje w gr.I-N tak jak fentanyl, Hydrokodon, hydromorfon, morfina, tylidyna, które również stosowane są w lecznictwie.
Hydrokodon i hydromorfon w Pl >? chciałbym
nowość na Polskim rynku to oksykodon, który był już dostępny w Pl przed wojną :D
Ale ja mam za to takie pytanie ... Co się stanie gdy jebną mnie po metadonie jadąc samochodem ? nie jestem na programie! kupuje na lewo..
Strace prawko tak jak i po heroinie itd ??
Wiadomo to jest bardzo rzadkie bo jak widzą ze normalnie wyglądasz to nie bede przeciez Cię brali na badania do szpitala nawet . (no chyba ze znajdą coś przy tobie to od razu Cię zawiną na badania) ale ja mam taki przypadek ze mieszkam teraz na wsi mała miejscowość psy wiedzą kto ćpa bo juz nie jednemu mojemu znajomemu zajebali prawko ale to bylo po heroinie .. a jak z metadonem ? pewnie tez...?
Wiec pozostaje robić tak zeby się nie wpierdolić
dzięki za potwierdzenie moich obaw ..
pzdr!
Jak grzałem to tylko czasami jezdziłem nagrzany ale zawsze starałem się robić tak zeby nie jeździć naćpanym (tylko ciezko o to było bo przez dwa lata chodziłem codziennie sfazowany zreszta musiałem bo jak nie to zdychanie na skrecie! )... tylko jak coś wypadlo...
Zresztą akurat po brązie dobrze się jeździ jak się nie przysypia
a najlepiej na speedzie wtedy taka wkręta się robi i mozna zapierdalać godzinami...
Za to po alkoholu nigdy nawet jak pol piwa wypije to nie wsiąde nigdy... Zresztą i po narko staram się nie jeździc ! Tylko jak coś pilnego wypadnie!
pzdr!
Uwagi: W trakcie przyjmowania leku chorzy nie powinni prowadzić pojazdów mechanicznych i obsługiwać urządzeń mechanicznych.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.