Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Wg mnie alkohol, nikotyna i mj to też twarde dragi. To co zaliczyłbym do lekkich to kawa, dream herb i inne zielska o słabiutkim działaniu, no z doświadczenia dorzucić mogę, 4-EMC itp... co ledwo działają.
Problem mam z psychodelikami z jednej strony nie uzależniają i nie niszczą psychicznie , ale z drugiej strony mocą działania przebijają prawie wszytko.
Moim zdanie taki podział jest bezsensowny to tak jak by próbować WSZYSTKICH ludzi podzielić na mądrych i głupich, skrajności łatwo wskazać ale im bliżej dochodzimy środka tym granica zaczyna sie zacierać.
nie wiedząc o tym, nie
nie wiedząc, nie
jak mocno ja
jak mocno ja kocham Cię"
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.