Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 0 / / 0
yo, przedstawie mój dziwny problem
na uranie ultra w kryształach z upalaczy mam w głowie mega rozpierdol, mgła, brak zmęczenia, przejebana ekstaza i ostra sieczka przy dobrej nucie, natomiast waląc mefedron z różnych źródeł zamiast mieć to samo to czuje jedynie szybsze bicie serca i wręcz robię się senny, gdzie ziomek który walił za każdym razem z tego samego zipa latał po ulicy jak po parkiecie w jakimś klubie, niby i uran ultra i mefedron to jedno i to samo więc czemu na mnie to nie działa? tym bardziej że nie dawno odkryłem ten magiczny środek a już go u mnie brak w dopalaczach
jak zły dział to proszę przenieść
jakieś teorie?
Uwaga! Użytkownik k1pro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2878 / 21 / 0
Na logikę: jeśli mefedron nie działa jak mefedron, to znaczy, że to nie jest mefedron.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 1 / / 0
nigdy nie masz pewności na co trafisz w tych dopalaczach. skoro nie działa jak mefedron to znaczy, że to nie jest meferdon... :finger:
  • 0 / / 0
nie kumasz kolego, ziomek który wali mefke ( nie uran ) z tego samego ZIPA ma taka bombe że lata po ścianach a ja przysypiam, tak jest za każdym razem kiedy wale mefedron
Uwaga! Użytkownik k1pro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 845 / 12 / 0
juz jest nowy uran, rozni sie tym ze ma napis poziomy i nie ma tam mefedronu podobno, ale dziala lepiej i dluzej niz stary uran.,
  • 1558 / 18 / 0
te shmaty z dopalaczy już znalazły alternatywę dla mefa? mogli by powiedzieć a nie, my wydajemy siano i chuj z tego mamy.
  • 333 / 5 / 0
może to być 4-EMC, tylko pewnie czysty, bo z tego co wiem działa w większych od 4-MMC dawkach, tylko czy lepiej i dłużej? nie sądzę, więc pewnie jest już dawno, coś nowego i bardziej zajebistrzego dla ćpunów w efektach od mefa, i ile już nie zostały stworzone kiedyś przed przypadek takie związki jest ich więcej niż możliwości w totku, a tych jest tylko 13mln z hakiem. chemia to piękna nauka, bo daje możliwość tworzenia czegoś całkowicie nowego, bycia bogiem dla danej substancji, jeśli ty ją stworzysz i opatentujesz jak to się robi, dlatego ją wybralem, matma jest nudna. później tylko sława - albo zła, bo przyczynisz się do uzależnienia setek tys. osób (jak to z diacetylomorfiną było); albo dobra, jeśli zsyntetyzujesz lek na raka bez skutków ubocznych, które posiadają obecne - swoją drogą dziwne, że większość ludzi myśli, że nie ma lekarstwa na raka.... a jest. czemu by miało nie być czegoś silniejszego w działaniu od mefedronu, a (nie)daj Boże chemikom - kokainy i legalnego, czujecie co by się działo? teraz to moja naćpana głowa, ale jakby tylko taki związek miec w łapach, możnaby zawładnąc światem.
takie substancje już są, http://www.trc-canada.com/categories.ph ... 46&Page=47
polukajcie se, może coś sprawdzicie na sobie? a to tylko jakaś mała część już tych otrzymanych, większość jest pewnie toksyczna w mniejszym lub większym stopniu, ale czy psychoaktywna tego nie wiemy, dopóki jakiś chemik nie będzie miał podejżeń i się nie przekona na własnej skórze, bo zwierzęta pokażą, ale nie powiedzą, co czuły

co by się stało gdyby np. zamiast 4-MMC pchać do prochów 2-mmc, albo 3,4-DMMC, cokolwiek... chcecie być szybsi od nich to do książek i czuć się chemi, może coś wam się kiedyś uda osiągnąć
Zablokowany
Newsy
Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.