Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 3 / / 0
Więc było to tak, zrobiłem sobie metkata z przepisu podanego właśnie na tymże forum ale zaliczyłem pewnego error'a .
Kocur wyszedł mi koloru żółtego i nie zadziałał tak jak powinien, a konkretnie LATAŁŁŁŁEMM od godziny 21 do 4, nie było tej przyjemnej euforii ani chęci na rozmowę, byłem nasterowany jak sam sku*wysyn :P znajomi mówili mi ze wyglądam i zachowuje się jakbym wciągnął 50 cm kreche władka :-D :wall: :-/ czy mogło mi wyjść coś innego niż metkat ?? do reakcji użyłem :
- Sudafedu
- KMnO4
- Octu
- H2O

nie jestem specjalnie smutny z tego powodu (można powiedzieć że mi się podobało) ale chciałbym wiedzieć co to było :P
  • 27 / 1 / 0
Zadziałał, bo gdybyś zepsuł przepis to albo by nie zadziałał, albo by zadziałał gorzej jak zadziałał czaisz ? %-D Na każdego dana używka, może zadziałać różnie :finger:
  • 3 / / 0
rozumiem :-D to chyba mi jakiś konkret wyszedł ;-) i dziękuję za odpowiedź :cool: :-)
  • 2775 / 40 / 0
Jakbys zjebal synteze mogłoby pozostać dużo nieprzereagowanej p-efki. metkat mógł się też rozłożyć na skutek zbyt długiego przechowywania w niewłaściwych warunkach. Przedstawiane objawy to czyste pobudzenie obwodowe, moim zdaniem przyczyna jedna z powyższych
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 757 / 31 / 0
Na taki temat to chyba zły dział, nie?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.