Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 3 / / 0
Więc było to tak, zrobiłem sobie metkata z przepisu podanego właśnie na tymże forum ale zaliczyłem pewnego error'a .
Kocur wyszedł mi koloru żółtego i nie zadziałał tak jak powinien, a konkretnie LATAŁŁŁŁEMM od godziny 21 do 4, nie było tej przyjemnej euforii ani chęci na rozmowę, byłem nasterowany jak sam sku*wysyn :P znajomi mówili mi ze wyglądam i zachowuje się jakbym wciągnął 50 cm kreche władka :-D :wall: :-/ czy mogło mi wyjść coś innego niż metkat ?? do reakcji użyłem :
- Sudafedu
- KMnO4
- Octu
- H2O

nie jestem specjalnie smutny z tego powodu (można powiedzieć że mi się podobało) ale chciałbym wiedzieć co to było :P
  • 27 / 1 / 0
Zadziałał, bo gdybyś zepsuł przepis to albo by nie zadziałał, albo by zadziałał gorzej jak zadziałał czaisz ? %-D Na każdego dana używka, może zadziałać różnie :finger:
  • 3 / / 0
rozumiem :-D to chyba mi jakiś konkret wyszedł ;-) i dziękuję za odpowiedź :cool: :-)
  • 2775 / 39 / 0
Jakbys zjebal synteze mogłoby pozostać dużo nieprzereagowanej p-efki. metkat mógł się też rozłożyć na skutek zbyt długiego przechowywania w niewłaściwych warunkach. Przedstawiane objawy to czyste pobudzenie obwodowe, moim zdaniem przyczyna jedna z powyższych
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 757 / 31 / 0
Na taki temat to chyba zły dział, nie?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.