Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Jak zażyjesz concerte po bożemu, to będzie to ryzykowne, ale może skończy się na samym wzmocnieniu. Ale miks rozkruszonej/dożylnej/donosowej concerty z kotem to jak mix kota z fetą (a o tym już na forum było).
edit: ta druga opcja to nie będzie też z całą pewnością dłuższa faza - metylofenidat nazywają kiddie coke ;-)
Chyba wyszedłem z błędnego założenia że skoro środki działają podobnie(wychwyt zwrotny dopaminy) to być może będą się boostowały . Szkoda że tak nie jest ;]
Czyli generalnie spodziewać się bardziej tachykardii albo wysokiego ciśnienia niż lepszej fazy.
WildMonkey pisze:@ Babydoll oczywiście miałem na myśli substancję o jakiej mówisz a podałem błędnie jedną z nazw leku.
Chyba wyszedłem z błędnego założenia że skoro środki działają podobnie(wychwyt zwrotny dopaminy) to być może będą się boostowały . Szkoda że tak nie jest ;]
Czyli generalnie spodziewać się bardziej tachykardii albo wysokiego ciśnienia niż lepszej fazy.
a więc Ritalina pasuje w dechę do metkata!! Nie podwyższa tętna, przyjęta równocześnie z nim działa jak booster, przyjęta na zejściu likwiduje je przedłużając fazę, a sama też jest cool.
Taa, problem tkwi w tym że na czarnym rynku ten lek jest praktycznie nie-do-ogarnięcia. Kiedyś też się na to napaliłem ale w swoim mieście za cholerę tego skręcić nie mogłem. A w necie większość ogłoszeń jest nieaktualna... Napisałem do jednego typa, ale nie chciał mi wysłać za pobraniem ze spr. zawartości :nuts: Czy on kurwa myślał że przeleje mu hajs na konto i bede cierpliwie czekał??
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.