Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Jak zażyjesz concerte po bożemu, to będzie to ryzykowne, ale może skończy się na samym wzmocnieniu. Ale miks rozkruszonej/dożylnej/donosowej concerty z kotem to jak mix kota z fetą (a o tym już na forum było).
edit: ta druga opcja to nie będzie też z całą pewnością dłuższa faza - metylofenidat nazywają kiddie coke ;-)
Chyba wyszedłem z błędnego założenia że skoro środki działają podobnie(wychwyt zwrotny dopaminy) to być może będą się boostowały . Szkoda że tak nie jest ;]
Czyli generalnie spodziewać się bardziej tachykardii albo wysokiego ciśnienia niż lepszej fazy.
WildMonkey pisze:@ Babydoll oczywiście miałem na myśli substancję o jakiej mówisz a podałem błędnie jedną z nazw leku.
Chyba wyszedłem z błędnego założenia że skoro środki działają podobnie(wychwyt zwrotny dopaminy) to być może będą się boostowały . Szkoda że tak nie jest ;]
Czyli generalnie spodziewać się bardziej tachykardii albo wysokiego ciśnienia niż lepszej fazy.
a więc Ritalina pasuje w dechę do metkata!! Nie podwyższa tętna, przyjęta równocześnie z nim działa jak booster, przyjęta na zejściu likwiduje je przedłużając fazę, a sama też jest cool.
Taa, problem tkwi w tym że na czarnym rynku ten lek jest praktycznie nie-do-ogarnięcia. Kiedyś też się na to napaliłem ale w swoim mieście za cholerę tego skręcić nie mogłem. A w necie większość ogłoszeń jest nieaktualna... Napisałem do jednego typa, ale nie chciał mi wysłać za pobraniem ze spr. zawartości :nuts: Czy on kurwa myślał że przeleje mu hajs na konto i bede cierpliwie czekał??
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.