Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 648 / 1 / 0
Otóż. Moja koleżanka ma pewien problem. Chce wyjechać do Holandii busem, niestety nie jest pełnoletnia i chciałabym zapytać po jakim czasie osoby bliskie (rodzina) zaczną jej szukać. To znaczy po jakim czasie policja rozpoczyna poszukiwanie od zgłoszenia, po jakim czasie uznaję osobę za zaginioną? I jaka jest szansa że w Holandii ją znajdą? A także po jakim czasie zaprzestają poszukiwań.

Wiem że te pytania nie są zbyt jasno sprecyzowane, jednak nie mogę sobie pozwolić na dokładność, ponieważ nie chcę ujawniać więcej niż to konieczne. ;)
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 488 / 7 / 0
Niepełnoletnich można zacząć szukać chyba nawet szybciej niż po 48 godzinach. W każdym razie dorosłych dopiero od tylu.

Niby jak mają ją znaleźć w Holandii? No chyba, że jest niepełnoletnia i coś przyskrobie. Chyba jest jakaś europejska baza danych osób zaginionych.

A tak poza tym to nie polecam, jeszcze ją do jakiegoś holenderskiego burdelu sprzedadzą.
Trzeźwość to jeden z alternatywnych stanów świadomości.
  • 4024 / 371 / 951
A to już dowodu osobistego lub opiekuna z dowodem nie trzeba mieć, żeby przekroczyć granice?
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 3854 / 315 / 0
Koleżankę rzucił chłopak, i chcę uciec do Holandii aby się zaćpać. Fajnie..
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
Chyba raczej zapylił. Ale ten kawałek Holandii można przez net ogarnąć.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 205 / 0
Ja bez prawa jazdy, nie wybierałbym się do holandzi. Koleżanka może wrócić z niej szybciej, niż ją zaczną szukać. :-D
I don't do drugs. I am drugs.
  • 1611 / 34 / 0
koala pisze:
Chyba raczej zapylił. Ale ten kawałek Holandii można przez net ogarnąć.
dokładnie - jak ma kuku w brzuszku to w PL bez problemu znajdzie wybawiciela, choć tej opcji nie polecam.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2010 przez Maskaradore, łącznie zmieniany 1 raz.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 3854 / 315 / 0
dokładnie - jak ma kuku w brzuszku to w PL bez problemu znajdzie wybawiciela, choć tej opcji nie polecam.
Jak to powiedział mój kolega na lekcji 'Wychowania do życia w rodzinie':

- Darek, co byś zrobił, jakby twoja dziewczyna zaszła w ciąże ?
- kazałbym jej wciągnąć spida, i łazić tak długo po lesie, aż by poroniła

%-D

Powiedz koleżance, że nie ma po co jechać do Holandzi, jak u nas lasów pod dostatkiem %-D .
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / / 0
zdąży już być pod holandią zanim zaczną ją szukać jazda z pzn do holandi to około maksimum 12 godzin ;)
Płoną oszuści i hipokryci!
  • 23 / / 0
Shuudan pisze:
Otóż. Moja koleżanka ma pewien problem. Chce wyjechać do Holandii busem, niestety nie jest pełnoletnia i chciałabym zapytać po jakim czasie osoby bliskie (rodzina) zaczną jej szukać. To znaczy po jakim czasie policja rozpoczyna poszukiwanie od zgłoszenia, po jakim czasie uznaję osobę za zaginioną? I jaka jest szansa że w Holandii ją znajdą? A także po jakim czasie zaprzestają poszukiwań.
lol, jaka patologia. nie ma to jak niepełnoletnia panna z nieukończoną szkołą i brakiem perspektyw uciekająca za granicę. i co tam będzie robić, dawać dupy za 5 gram zioła? ja myslę że powinna się po prostu zabić.
Uwaga! Użytkownik Deathlover nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.