Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Szczerze mówiąc mam dostęp do kwacha. Cena jest ok. 40 zł. Na oko widać, że w chuj przepłata i pewnie to nie jest czysty kwasik... Powiem z góry w naszych rejonach jest to niestety naprawdę rzadki specifyk.
Pytanie.
Panie i Panowie, wziąć i przepłacić, czy czekać ten jebany miliard lat, na czystość i piękność ? Wiadomo może być to jakiś BDF czy inny "szit", ale to ''prawdopodobnie" zauważę po spożyciu i wtedy ktoś "rodzina" zrobi sobie przypał. Przypał rodzinny to ogólnie lipna opinia itp.
Z chęcią poschułam ''przeczytam'' wypowiedzi znawców w tym temacie. Z góry dziękuję bardzo za podpowiedzi.
Druga opcja. Czy zalezy Ci tylko i wylacznie na kwasie i inne substancje nie wchodza w gre? wtedy w chÓj ryzyko ale...
warto sprawdzic wartosc zrodla ^_-. Ja w sumie nie szamalem lsd ale nie mam mega parcia konkretnie na to wiec cokolwiek bym dostal na kartonie bylo by spoko, gorzej jak pusty ;d wtedy miecz samurajski w plecy.
Nie zarlem ani DOx, ani LSD, ale pseudolsd z gownianym bodyloadem mi nie odpowiada.
Jesli masz kase skosztuj jedna z legalnych tryptamin (ceny detaliczne okolo 100zl/100mg), wiec 25-30zl za solidny, grzybowy trip.
Moim zdaniem to pewnie skończy się na tym, że zjesz raz, a kiedy za jakiś czas ponownie najdzie Cię ochota, będziesz musiał poczekać kolejny "miliard lat" zanim znowu będziesz miał dostęp. A jednorazowo można przepłacić te 10-15 złotych, zwłaszcza kiedy w Twojej okolicy prawie nikt tego nie może ogarnąć na codzień - prawo popytu i podaży, itd.
Będzie dobrze, pozdrawiam :)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.