chyba nie!
gratsy dla nas.
PS. Miłej pełni
Jest ciężko ;/
xzx
Inżynierowie o turbinach i innych ciekawych urządzeniach.
Chemicy o ciekawych substancjach i nowinkach z dziedziny chemii.
Ćpuny/narkonauci/narkofani o narkotykach, fazach, zapodawaniu, jakości towaru.
to chyba normalne, nie ? Nie wydaje mi się, by było w tym coś patologicznego czy złego. Chyba, że podchodzicie do ćpania jako do zła koniecznego, albo czegoś złego co pomimo świadomości tego złego dalej robicie, wtedy pewnie można mieć problem. Mnie zawsze towarzystwo opierdalało za tematy o dragach - a mówiłem najróżniejsze rzeczy, od polityki narkotykowej, poprzez nowe substancje i fazy po opowieści o narkomanach i leczeniu uzależnień, po prostu mnie to interesowało, więc chciałem się dzielić z innymi moją pasją. Teraz mi przeszło, już wiem, że są ciekawsze rzeczy do roboty.(choć lubię nawiązywać do narkotyków ciągle, bo wiedza jednak została i ciągle staram się ją choć trochę pogłębiać.)
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Gdy jestesmy w pracy i gadamy o jaraniu to lubie te konspiracyjne rozmowy w stylu:
-Gramy jakis jazz po pracy?
-No dobra, ale nie mamy dyrygenta
-Skrzypka tez nie, ale w terenie mam jakiegos basiste
-A jezus bedzie w naszym zespole?
Itd. itp.
chuj tam że często to jedno i to samo co ćpanie
Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
kwik763 pisze: Powiadają że ze mną nie da się rozmawiać o niczym innym niż o ćpaniu.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.