chyba nie!
gratsy dla nas.
PS. Miłej pełni
Jest ciężko ;/
xzx
Inżynierowie o turbinach i innych ciekawych urządzeniach.
Chemicy o ciekawych substancjach i nowinkach z dziedziny chemii.
Ćpuny/narkonauci/narkofani o narkotykach, fazach, zapodawaniu, jakości towaru.
to chyba normalne, nie ? Nie wydaje mi się, by było w tym coś patologicznego czy złego. Chyba, że podchodzicie do ćpania jako do zła koniecznego, albo czegoś złego co pomimo świadomości tego złego dalej robicie, wtedy pewnie można mieć problem. Mnie zawsze towarzystwo opierdalało za tematy o dragach - a mówiłem najróżniejsze rzeczy, od polityki narkotykowej, poprzez nowe substancje i fazy po opowieści o narkomanach i leczeniu uzależnień, po prostu mnie to interesowało, więc chciałem się dzielić z innymi moją pasją. Teraz mi przeszło, już wiem, że są ciekawsze rzeczy do roboty.(choć lubię nawiązywać do narkotyków ciągle, bo wiedza jednak została i ciągle staram się ją choć trochę pogłębiać.)
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Gdy jestesmy w pracy i gadamy o jaraniu to lubie te konspiracyjne rozmowy w stylu:
-Gramy jakis jazz po pracy?
-No dobra, ale nie mamy dyrygenta
-Skrzypka tez nie, ale w terenie mam jakiegos basiste
-A jezus bedzie w naszym zespole?
Itd. itp.
chuj tam że często to jedno i to samo co ćpanie
Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
kwik763 pisze: Powiadają że ze mną nie da się rozmawiać o niczym innym niż o ćpaniu.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.