Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 55-60 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 886 / 9 / 0
Sprawa wygląda tak przeciwko 2 gościom prowadzi się postępowanie karne i ci goście nakapowali na mnie o palonku. Ostatnio dostałem zawiadomienie, że sprawa o palonko jest wydzielono do odrębnego postępowanie na podstawie art 48 ust. 1 z 1997 r <lol2> i tylko tyle dostałem, żadnej ilości nie podali itd. Sprawie jest dosyć świeża to skąd im sie wzieła stara ustawa heh Nie mają na mnie nic tylko słowa tych 2 gości, tzn nic przy mnie nie znaleźli itd Teraz pewnie się mogę spodziewać w najbliższym czasie przesłuchania w doborowym towarzystwie. Jest źle czy jak to wygląda na wasze oko ?
Ostatnio zmieniony 02 stycznia 2010 przez tinos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik tinos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1049 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: noithai »
Nie znalezli - nic Ci nie zrobia. Twardo mow, ze slabo ich znasz i ze nie lubili Cie nigdy, wiec pewnie ich policja zmusila, aby na kogos doniesli i padlo na Ciebie.
„Bóg chrześcijański jest okrutny i mściwy. Jeśli popełnisz błąd i nie żałujesz, skazuje cię na wieczne piekło. Wydaje mi się to tak niewspółmierne, że nie chcę wchodzić z nim w żadne układy” [Cabré]
ODPOWIEDZ
Newsy
Piła: Z marihuaną przyszedł do policjantów

Funkcjonariusze Wydziału Kryminalnego zatrzymali dwie osoby poszukiwane w jednym z mieszkań w centrum Piły. Podczas czynności do tego samego mieszkania przyszedł inny mężczyzna, który nie spodziewał się tam widoku policjantów. 29-latek posiadał przy sobie marihuanę i też został zatrzymany - informuje sierż. szt. Wojciech Zeszot z KPP w Pile.

Kokaina w cukierkach. Rekordowy przemyt udaremniony

Władze celne na lotnisku Haneda w Tokio skonfiskowały 15 kilogramów kokainy od jednego z pasażerów. Agencja Kyodo wskazuje, że to rekordowy wynik w skali kraju.

Z synem i córką produkowała mefedron

Mieszkanka Poręby Radlnej pod Tarnowem razem z synem miała prowadzić przydomową wytwórnię narkotyków. Prokuratura ustaliła, że kiedy mężczyzna trafił do więzienia, w "rodzinnym biznesie" zastąpiła go siostra. Teraz cała trójka - a razem z nią siedem innych osób - usłyszała wyroki.