Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 55-60 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 886 / 9 / 0
Sprawa wygląda tak przeciwko 2 gościom prowadzi się postępowanie karne i ci goście nakapowali na mnie o palonku. Ostatnio dostałem zawiadomienie, że sprawa o palonko jest wydzielono do odrębnego postępowanie na podstawie art 48 ust. 1 z 1997 r <lol2> i tylko tyle dostałem, żadnej ilości nie podali itd. Sprawie jest dosyć świeża to skąd im sie wzieła stara ustawa heh Nie mają na mnie nic tylko słowa tych 2 gości, tzn nic przy mnie nie znaleźli itd Teraz pewnie się mogę spodziewać w najbliższym czasie przesłuchania w doborowym towarzystwie. Jest źle czy jak to wygląda na wasze oko ?
Ostatnio zmieniony 02 stycznia 2010 przez tinos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik tinos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1049 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: noithai »
Nie znalezli - nic Ci nie zrobia. Twardo mow, ze slabo ich znasz i ze nie lubili Cie nigdy, wiec pewnie ich policja zmusila, aby na kogos doniesli i padlo na Ciebie.
„Bóg chrześcijański jest okrutny i mściwy. Jeśli popełnisz błąd i nie żałujesz, skazuje cię na wieczne piekło. Wydaje mi się to tak niewspółmierne, że nie chcę wchodzić z nim w żadne układy” [Cabré]
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.