Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 386 / 2 / 0
Wydaje mi się, że był podobny temat, ale nigdzie nie mogę go znaleźć. W każdym bądź razie chodzi o udzielanie odpowiedzi na pytania w których miejscach nalepiej przeżyć psychodeliczą fazę. Wszystkie plusy i minusy.

Więc ja pierwsza pytam...

Noc w swoim pokoju (Rodzice w drugim pomieszczeniu) kontra ozdobiony śniegiem las za dnia.

Które miejsce bezpieczniejsze, które bardziej mistyczne etc.
Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2009 przez Chaotka, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Chaotka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 54 / / 0
To zależy co chcesz jakich efektów dotknąć, plastyczne draństwo.
Uwaga! Użytkownik imperium kontratakuje nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 915 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: feydewey »
Które miejsce bezpieczniejsze, które bardziej mistyczne etc.

Noc w swoim pokoju.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 204 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Są plusy i minusy tripowania w domu, jak i wyjścia na zewnątrz, A że tripy trwają względnie długo, można sprawdzić i to i to. W domu jest muzyka, internet ( polecam wątek trippy shit), ciekawe wkrętki. Jeśli nie przejmujesz się rodzicami, okej. Na dworze, na dworze jest cudnie, otwarta przestrzeń. Po całonocnym trzaskaniu w czterech ścianach , rano lekko przytłoczony się czułem. Ale to może przez zejście bromoważek :-D
Na pewno warto urozmaicać i tripować w różnych miejscach.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 915 / 4 / 0
to wolisz pokój w swojej nocy czy ozdobiony śniegiem las za dnia?
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 204 / 0
Myślę, że las. Ale teraz zimno jest a ja piecuch straszny jestem.
  • 915 / 4 / 0
Nie wolisz nocy w swoim pokoju?
  • 1067 / 204 / 0
Zbyt dużo tripów tak spędziłem i mi się znudziło troszkę. Oczy w pixelach, uszy w słuchawkach, palce w klawiszach, psychika w skrawkach ; - )
  • 915 / 4 / 0
Ja mam to samo w lasach.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.