Fakt, iż jestem nowy w tym dziale zmusza mnie do pytania.
Niedługo ruszam z uprawą, mianowicie InDoor w Groowboxie. Chciałbym się zapytać o trzy następujące odmiany:
1. Wappa Click!
- Jaką osiąga wysokość ?
- Czy dobrze kopie ?
- Jaki jest "Poziom Trudności uprawy" ?
2 Lowryder #2 Click!
- Dobre jak na pierwszy raz ?
3 Easy Ryder-AK47 x Lowryder II
- Wiele słyszałem akurat na temat tego "mixu" i jedyne pytanie: Czy trudna do uprawy ?
I jeszcze pytanko. Jeżeli pisze:
"Czas uprawy: 10 tygodni
Kwitnięcie: 7 tygodni"
Tzn, że roślinka dopiero po dziesięciu tygodniach zacznie wypuszczać kwiatostany, czy jak ?
Z góry dziękuję za rady,podpowiedzi, odpowiedzi, pouczenia etc.
- hehe czy dobrze kopie xD niewiem sprawdz . Roslinka moze jest dobra ale pamietaj ze wiele zależy jak sie przyłożysz do niej Światło , nawozy , suszenie itp
2. Jak najbardziej automaty na 1 raz polecam . Małe krzaczki w 3 miechy bez martwienia sie o przełączanie światła.
LR jest wytrzymały na wszelakie choroby,grzyby etc. I wiele potrafi wybaczyć początkującemu farmerowi.
Dużych plonów
Peace
Purple Haze pisze:I jeszcze pytanko. Jeżeli pisze*:
"Czas uprawy: 10 tygodni
Kwitnięcie: 7 tygodni"
Tzn, że roślinka dopiero po dziesięciu tygodniach zacznie wypuszczać kwiatostany, czy jak ?
Purple Haze pisze:Z góry dziękuję za rady,podpowiedzi, odpowiedzi, pouczenia etc.
A jeśli normalne to tak, druga opcja z przełączeniem. (Hmmm to podstawowa informacja, nie wiem, jakiej wyszukiwarki używałeś
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.