najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 124 / / 0
Witam wszystkich odwiedzających temat!
Fakt, iż jestem nowy w tym dziale zmusza mnie do pytania.

Niedługo ruszam z uprawą, mianowicie InDoor w Groowboxie. Chciałbym się zapytać o trzy następujące odmiany:

1. Wappa Click!
- Jaką osiąga wysokość ?
- Czy dobrze kopie ?
- Jaki jest "Poziom Trudności uprawy" ?

2 Lowryder #2 Click!
- Dobre jak na pierwszy raz ?

3 Easy Ryder-AK47 x Lowryder II %-D Click!
- Wiele słyszałem akurat na temat tego "mixu" i jedyne pytanie: Czy trudna do uprawy ?

I jeszcze pytanko. Jeżeli pisze:
"Czas uprawy: 10 tygodni
Kwitnięcie: 7 tygodni"
Tzn, że roślinka dopiero po dziesięciu tygodniach zacznie wypuszczać kwiatostany, czy jak ? %-D

Z góry dziękuję za rady,podpowiedzi, odpowiedzi, pouczenia etc.
Uwaga! Użytkownik Purple Haze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fachowy »
1. - Jaką wysokość osiągnie to zależy od ciebie kiedy przełączysz światło na flow .

- hehe czy dobrze kopie xD niewiem sprawdz . Roslinka moze jest dobra ale pamietaj ze wiele zależy jak sie przyłożysz do niej Światło , nawozy , suszenie itp

2. Jak najbardziej automaty na 1 raz polecam . Małe krzaczki w 3 miechy bez martwienia sie o przełączanie światła.
LR jest wytrzymały na wszelakie choroby,grzyby etc. I wiele potrafi wybaczyć początkującemu farmerowi.

Dużych plonów

Peace
  • 124 / / 0
O! Dzięki wielkie. Poszperałem co nie co i dużo właśnie czytałem, że LR #2 jest zajebista. Potrzebowałem słów kogoś z doświadczeniem. A między nami mówiąc to podoba mi się ta odmiana. Ładnie wygląda, niewielka, zgrabna :) Żyć nie umierać.
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2009 przez Purple Haze, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Purple Haze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 121 / 1 / 0
..i ostro wali po bani [lowryder #2]
Purple Haze pisze:
I jeszcze pytanko. Jeżeli pisze*:
"Czas uprawy: 10 tygodni
Kwitnięcie: 7 tygodni"
Tzn, że roślinka dopiero po dziesięciu tygodniach zacznie wypuszczać kwiatostany, czy jak ? %-D
zasadniczo roślina wypuszcza kwiaty w momencie jak zmienisz jej fotoperiod, czyli - jesteś bogiem :cheesy: jeśli chodzi o lowrydery, ak, to odmiany z autoflow, czyli nic nie musisz robić ze światłem, roślnka sama sobie poradzi...
Purple Haze pisze:
Z góry dziękuję za rady,podpowiedzi, odpowiedzi, pouczenia etc.
*jest napisane %-D
...i ty zostaniesz indianinem!
  • 2 / / 0
Nie chcę tworzyć nowego bezsensownego wątku a wyszukiwarka zaprowadziła mnie tutaj, więc mam pytanie. Będę niedługo uprawiał tropical icea i nie mam zielonego pojęcia czy przez cały okres jej dojrzewania mam działać na fotoperiodzie 24h czy tylko przez okres wegetatywny a na okres kwitnienia 12/12? Z góry dziękuję za odpowiedź, jestem początkującym ogrodnikiem, używam wyszukiwarki, więc proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam!
Uwaga! Użytkownik meshuggah1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 370 / 13 / 0
Jeśli to automat, to cały czas ten sam period, ale nie wiem, czy 24h, ktoś mówi, że roślina do sprawnej fotosyntezy potrzebuje też ciemni. Cannabis-fr poleca 18/6 na AF. Wielu jedzie na 20/4.
A jeśli normalne to tak, druga opcja z przełączeniem. (Hmmm to podstawowa informacja, nie wiem, jakiej wyszukiwarki używałeś %-D)
Uwaga! Użytkownik Machine205 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 4 / 0
Re: Wappa
Nieprzeczytany post autor: l s »
Tropical ice nie jest AF.
Na wegu jedz 18/6 minimum, jak będziesz chciał by zakwitly 12/12
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.