Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Albo czego unikac... dośc łatwo wywnioskowac dlaczego metadon jest uzywany jako substytut... pieprzone malenstwo, do uzyskania 50% objawów abstynencyjnych musi minąc tylko... 60h od ostatniej dawki;D
ciekawe na ile to się potwierdza z praktyką, za to jest dużo groźniejszy pod wzgl. uzaleznienia fizycznego od morfy.
Kto chce niech sciąga i aktualizuje bo tylo 10 osób moze sciągnąc ze zwykłego konta.
http://rapidshare.com/files/312137030/b ... 2.pdf.html
Binary files retrieved through this service may not exceed 4MB
Ja także proszę o zamieszczenie tego na forum, jestem tym tematem zainteresowana...
Ja wydam Tobie krwawszą bitwę niźli Szatan:
On walczył na rozumy, ja wyzwę na serca.
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.