Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
O co mi chodzi? Otoz szamani pijacy aya kontroluja trans spiewem... McKenna wiele wlozyl w te tematyke rozpisujac sie o powiazaniu jezyka z psychodelikami. Kto czytal chyba zrozumie moja ekscytacje. Nie przypuszczalem ze doswiadcze motywu'spiewu' na grzybach. Sprobojcie - to naprawde szczyt wszelkiego doswiadczenia. Doswiadczyl ktos z Was czegos takiego?
Po tym doznaniu uwazam ze sesja grzybowa nie ma prawa0inaczej wygladac bo bedzie to swietokradztwo i rozmijanie sie z ich przeznaczeniem. Ta subtelna kwantowa komunikacja trwa nadal,caly czas. Grzybiac i spiewajac podpinamy sie pod siec aktywnej inteligencji. Niech spiew sluzy uwielbieniu Pana - po to sa grzyby i struny glosowe. Niech niesie czesc, uzdrowienie i milosc.
Sory za bledy i odpolszczenie ale pisze z angjezycznego smartfona.
Pzdr_
Nie mam potrzeby niczego dodawać , unifraktalne metakustyczne odsprzężenie zawrotne jasno wyłożywszy, bardzo ce(l/n)ny post .,. widać takie rzeczy nie tylko w Ameryce.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Trans w ogóle kojarzy mi się nie tyle z leżeniem i kontemplacją, co z podjęciem w podniesionym stanie jakiejś aktywności, która dalej programuje, ukierunkowuje, podtrzymuje doświadczenie - śpiew, bębnienie, zapewne taniec. Zastanawia mnie , czy można - a przypuszczam, że tak, wejść w trans śpiewając lub np. tańcząc we śnie, tj. w śnieniu, nie mam na myśli lunatykowania ;-)
Trafna ocena transu: pewien stan aktywnosci przeplatajacy sie z obca ingerencja i przejawiajacej sie automatyzmem
Odnośnie transu - mnisi tybetańscy potrafią w pewnym stanie przemierzać olbrzymie odległości zwyczajnie idąc. Nie jest więc to tylko "leżenie i kontemplacja". Oni jednak praktykują to całe życie. Zabawa w transy przez osoby niedoświadczone może się skończyć niezbyt ciekawie.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.