Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Moj kolega, ktory staral sie o przyjecie do studium oficerskiego mial badania krwi na obecnosc narkotykow (thc, morfina, koks, amfa, xtc). Wykryto mu thc we krwi mimo, ze ostatni raz palil w Holandii white-widow w lipcu (kilka jointow). Martwie sie, ze ja tez bede mial problem. Mam jeszcze 2 tygodnie, chcialem zrobic gdzies badania prywatnie zeby potwierdzic lub obalic swoje przypuszczenia. Wszedzie gdzie uderzam robia tylko mocz. Bylbym wdzieczny gdybyscie podali mi jakies laboratorium, ktore mi zrobi badanie na krew. Wiem, ze do najtanszych nie naleza. Jesli ktos ma jakies spostrzezenia co do bania krwi POD KATEM thc i innych narkotykow to prosze sie podzielic. W knajpie nie moge umieszczac postow, dlatego tutaj.
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
A aptekarski test dobrej jakości (bo z tego co tam czytałem to te tańsze bywają gówniane i czasem nie wykrywają) Ci nie wystarczy ?
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Wykrywalność i czas przez jaki da się wykryć dzięki testom aptecznym ma się nijak do badań krwi robionych w laboratorium.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1049 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: noithai »
Ostatnio czytalem poradnik bieglego sadowego, gdzie bylo napisane ze sporo narkotykow mozna wykryc we krwi, nawet po kilku miesiacach po zaprzestaniu ich zapodawania. Najczesciej wykrywa sie po dluzszym czasie opiaty, thc oraz kokaine. Najslabiej lsd oraz psylocyne oraz amfetamine i pochodne.
„Bóg chrześcijański jest okrutny i mściwy. Jeśli popełnisz błąd i nie żałujesz, skazuje cię na wieczne piekło. Wydaje mi się to tak niewspółmierne, że nie chcę wchodzić z nim w żadne układy” [Cabré]
  • 1530 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: John Stuart Mill »
Ja znowu wczoraj widiaałem w dokumencie "the union", że trawa siedzi w człowieku 28dni, a na pozbycie się twardszych dragow potrzeba długiego weekendu.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 438 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
A w szpitalu prywatnie nie można zrobić takich testów? Jak mi robili na wszystko to na rachunku miałem podane ile zł za jaki test na obecność czego.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 2497 / 49 / 0
Probowal ktos sie kiedys badac po psychodelicznych fenetylaminach.tryptaminach, a jesli tak, to z jakim rezultatem?
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.