Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Dzisiaj na tvp info przewinął się wątek statusu marihuany w polsce: http://www.tvp.pl/publicystyka/polityka ... 82009-2010 Miłego oglądania :)
Uwaga! Użytkownik kubosa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: UzI »
Właśnie oglądam. Swoją drogą ciekawe, ale jestem pewien że jednak więcej SMS'ów będzie na nie :(
Wszystko co piszę na forum to fikcja i chÓj!
  • 294 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nanananax »
Generalnie ci dwaj goście pierdolili strasznie, jedynie ta reporterka w miarę dobrze gadała jak na osobę która o tym nie miała zielonego pojęcia. Ale najbardziej zaskoczyły mnie wyniki sądy, 55% za legalizacją, 45% przeciw. Przyznać się kto wysłał 10000sms'ów bo nie wieżę w taki wynik!
  • 79 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: UzI »
Serio 55% pozytywnie? Jestem w trakcie oglądania. Pierwszy raz widzę że w telewizji publicznej jakąkolwiek ankietę w sprawie legalizacji mj.

UPDATE: Obejrzałem i ten wynik śmierdzi mi wałkiem. Ale cieszę się że coś się zaczyna dziać w tej Polsce, jednak do depenalizacji jeszcze daleko.

Idę spalić korka za tych co nie mogą!
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2009 przez UzI, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko co piszę na forum to fikcja i chÓj!
  • 94 / / 0
Nieprzeczytany post autor: OldSmuggler »
na bieżąco w takcie oglądania:
"jednak większość jest przeciw" - i pokazują ludzi którzy KOMPLETNIE nie mają pojęcia o co biega. "to jakiś badziew jest, to jest polska, nie Holandia" LOL. "no i niestety potem są ciemne miejsca w miastach i w ogóle" face palm. a nawet double face palm.
grubasek gada baaardzo sensownie. jak na razie.
gość z Monaru troszkę pierdoli. brytyjskie prawo tez dzieli narkotyki na miękkie i twarde. a Holendrzy są przeciw przez turystów, którzy masowo najeżdżają ten kraj by się naćpać.
no, pod koniec grubasek lekko poleciał. ale dalej mniej więcej sensownie.
ale najfajniej wypadła prezenterka: "55% opowiedziało się za tym by w polsce zalegalizować marysie.. marihuanę" widać że pewnie coś co jakiś czas kręci ;)
generalnie tendencyjnie niestety, ale w całkiem przytomną stronę.
ośmielę się przyklasnąć temu programowi.
tylko jedno pytanie pozostaje - jeśli palę codziennie i nie mam z tego powodu problemów, ani nikt z mojego otoczenia, to znaczy że nie jestem uzależniony/chory?
Uwaga! Użytkownik OldSmuggler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: szukamy »
nie mogę otworzyć, najpierw się buforuje a poźniej zatrzymuje.
  • 63 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Borys »
Prezenterka daje rade.
I mijając kiści liści zapuszczam się do iści tajemnego świata...
  • 294 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nanananax »
eśli palę codziennie i nie mam z tego powodu problemów, ani nikt z mojego otoczenia, to znaczy że nie jestem uzależniony/chory?
Według tego grubaska jesteś uzależniony od narodzenia, i powinieneś mieć MJ na receptę.
  • 94 / / 0
Nieprzeczytany post autor: OldSmuggler »
Pan Marcin pisze:
eśli palę codziennie i nie mam z tego powodu problemów, ani nikt z mojego otoczenia, to znaczy że nie jestem uzależniony/chory?
Według tego grubaska jesteś uzależniony od narodzenia, i powinieneś mieć MJ na receptę.
you sir, just made my day ;D

a swoja droga wczoraj zasypiajac doszedłem do tego samego wniosku. w koncu procz mj nie mogę przeżyć bez pepsi, fajek i internetu :/
Uwaga! Użytkownik OldSmuggler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 413 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: trąpka »
link się popsuł, da to radę jakoś naprawić?:P
zdecydowane i stanowcze raczej nie
ODPOWIEDZ
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.