Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 122 / 4 / 0
Szukam czegoś legalnego do kupienia w aptece bez recepty, w necie albo sklepie z odżywkami, po czym będę mógł normalnie funkcjonować po nieprzespanej nocy ale nie będę za bardzo wytrzepany. Kawa, red bulle, tigery itp. sprawiają jedynie, że kręci mi się w głowie a i tak jestem senny... Nie chce się z drugiej strony truć żadną amfą, czy Tussipectem, nie zależy mi na żadnych euforycznych doznaniach, jedynie chodzi mi aby nie spać. Wiem, że jest cała masa różnych środków, ale nie chciałbym wywalić kasy na jakieś gówno... Co polecacie sprawdzonego i w miarę możliwości niedrogiego?
  • 153 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdeblo »
MDPV, chyba idealne, pobudza a nie daje kopa jak fuka czy efka.
Ktoś kiedyś stwierdził że to idealny stymulant dla pracoholików.
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
  • 447 / 19 / 0
gdzieś pisałem, 1-3g tyrozyny + 200mg kofeiny + 20mg geranaminy
  • 191 / 1 / 0
Dimetyloaminoreks.
Uwaga! Użytkownik Faithless nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1233 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: MaciekB »
alfa-PPP
MDPV
dimetyloaminoreks
desoxypipradrol
Dają moc nie z tej ziemi ;-)
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 19 / 0
no ale właśnie autorowi nie chodziło chyba o typowe "wyjebanie" ;) jak mu się effi juz nie podoba, ani o trudno dostępne RC środki...
  • 1233 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: MaciekB »
Faktycznie. Na hypciu wszyscy raczej walą z grubej rury. Nikt tu nie zajmuje się słabym szitem ;-)
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdeblo »
MDPV jest względnie łatwo dostępny przecież
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
  • 317 / / 0
metkat
  • 122 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gleba »
metkat za mocny, to ma być coś po czym nie ma zbytniego zjazdu...
efedryna była spoko, ale niestety wycofali tussipect; jedyne znane mi źródło tej substancji...

gdzie można zdobyć to MDPV?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.