Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
Zyban - czy da się to ćpać?

Jest po tym jakas faza, zmienione samopoczucie?
Jeżeli chodzi o Zyban, to właściwie nie jestem w stanie stwierdzić, czy cholerstwo działa, ponieważ po paru dniach brania specyfiku, zaczęłam odczuwać objawy uboczne w postaci kłucia w klatce piersiowej, a ponieważ wybierałam się właśnie w góry na deskę, odstawiłam Zyban (żeby nie paść trupem - tak to sobie wykombinowałam) i nie wróciłam do niego już nigdy. Gnije sobie w
Wydawac by sie moglo, ze nie, ale wole sie upewnic. Mial ktos z tym stycznosc?
Pytam z czystej ciekawosci.
Uwaga! Użytkownik AndyPSV nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
to z czystej ciekawości poszukaj trochę na forum a znajdziesz info na temat tegoż specyfiku
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ivaldir »
nie sądzę by dało się tym wprowadzić w narkotyczny stan
chomikuj---> [Ambientt] i wszystko jasne :P
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: alfa7 »
  • 1198 / 10 / 0
Andy kurwa wyszukiwarki takie jak duckduckgo albo chocby forumowa zostaly po cos wymyslone.
ODPOWIEDZ
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.