Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 52 / / 0
Hejze ho. Chcialbym w tym watku dowiedziec sie conieco od Was na temat prowadzenia pojazdow pod wplywem wszelkich uzywek. Zeby nie teges, to od siebie powiem ze pod wplywem THC jezdzi sie dobrze, lecz jest to kwestia wprawy i doswiadczenia za kierownica.

:)
Uwaga! Użytkownik Doktor Traktor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / / 0
Amfetamina - pelne skupienie i wczucie, nie powinno byc problemow. Radze jednak uwazac szczegolnie jesli komus po amferozie odwala. Drzewa ew latarni nie przesuniesz a nozka bywa wtedy bardzo ciezka. Wiecie ocb.
  • 52 / / 0
Alkohol, sprzed chwili w sumie, okolice 0.3%o we krwi - reakcje pod kontrola dosc, jednak jazda jest nieco zbyt odwazna. Mysle ze po minimalnie wiekszej ilosci jazda juz jest cholernie niebezpieczna, i nikomu nie polecam wsiadac za kierownice po glebszym.
Uwaga! Użytkownik Doktor Traktor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / / 0
DXM - odradzam moze sie to skonczyc tragicznie. W wiekszych dawkach bylo by to raczej nie mozliwe i dobrze bo tylko trumne szykowac na takiego delikwenta
  • 116 / 1 / 0
MENloveDrugs pisze:
DXM - odradzam moze sie to skonczyc tragicznie. W wiekszych dawkach bylo by to raczej nie mozliwe i dobrze bo tylko trumne szykowac na takiego delikwenta
Zartujesz? Nie no,serio nie wiedzialem.
Tym razem od MENloveDrugs spodziewalem sie posta typu "po alkoholu jazda jest niebezpieczna i moze skonczyc sie tragicznie" a tu mnie zaskoczyl inteligencja.

Moj kumpel jak sie nawet mocno zjara prowadzi swietnie -skoro o nim juz mowa to spoko koles nosi dredy rasta i dresy rasta %-D
To jest kwestia przyzwyczajenia,on pali on dzieciecioleci i moze jakiejs tolerancji nie wiem czy przy zielsku wystepuje,ale chyba raczej nie.
Uwaga! Użytkownik Lorazepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 80 / 2 / 0
alkohol

do reszty podchodzmy z głową
Ostatnio zmieniony 08 maja 2009 przez islandur, łącznie zmieniany 1 raz.
nie o różach nie o bradkach
  • 3854 / 314 / 0
Amfetamina - pelne skupienie i wczucie, nie powinno byc problemow. Radze jednak uwazac szczegolnie jesli komus po amferozie odwala. Drzewa ew latarni nie przesuniesz a nozka bywa wtedy bardzo ciezka. Wiecie ocb.
Z substancji psychoaktywnych jeździłem tylko na fecie, i potwierdzam, pełna wczuta i skupienie. Tylko nie mam prawa jazdy, i łapałem małą schizę, że gdzieś za rogiem stoją niebiescy. A po alkoholu nigdy bym nie wsiadł za kierownicę.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 145 / 1 / 0
Po stymulantach się prowadzi dobrze, po thc również - trzeba się skoncentrować tylko.
  • 447 / 19 / 0
amf - jedzie sie rewelacyjnie
alko - odradzam, jezdzi sie chujowo, czas reakcji i kontrola obnizone mocno. osobiscie nie wsiade po wiecej niz 1 browarze; ostatnio kumpel stracił prawko
piguly - jak schodza to sie zajebiscie jedzie, milo, powoli, wczucie w droge, ostroznie i tak pluszowo ;] na wejsciu bym sie bal wsiasc do samochodu
gbl - jak nie przesadzi sie to sie jezdzi swietnie(z tym ze ja po gbl nie mam zadnych problemow motorycznych), ale odwala fajne ostre penery, zwlaszcza ze znajomymi
lsd - jezdzilem tylko po malych dawkach, mocno odradzam, ale moim marzeniem jest na pelnej kwasowej schizie kiedys latem pojezdzic, moze kiedys gdzies na odludziu nocą :blush:
jaranie - bałbym się upalony wsiąść do samochodu(ja zawsze mam po jaraniu rozkminy nawet "gdzie ja kurwa jestem? o co chodzi? co ja tu robie? ale co ja mialem teraz zrobic?"), jestem na nie
metkat - jedzie sie calkiem zajebiscie, choc mam tendencje do odplywania myslami od drogi
  • 25 / 1 / 0
jeździłam tylko na fecie, jak jeszcze chodziłam na kursy, kilka razy na jazdę przyszłam natrzaskana i za każdym razem było chujowo, jakbym pierwszy raz siedziała za kierownicą, trzepałam się strasznie z biegami, nie mogłam ogarnąć tego wszystkiego: biegi, kierunkowskaz, skręt, hamulec, sprzęgło, znaki... kurwa masakra. Teraz jest ok, jestem wyluzowana, wręcz spokojna jak sobie dmuchnę, wszystkie czynności wykonuję odruchowo, ale nie jeżdżę szybko, raczej wolę wolno.
miej wyjebane, a będzie ci dane
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...