najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
Zablokowany
  • 189 / 3 / 0
Tak jak w temacie.
Czy jest to możliwe ?/

Jak juz był taki temat to przepraszam
Nie ma co się smucić - i tak do MONARu wrócisz !!
  • 52 / / 0
nie jest
Uwaga! Użytkownik Doktor Traktor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 457 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mnichu11 »
nie ma takiej możliwości

temat powinien być w uprawie
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2009 przez Mnichu11, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.erowid.org/plants/cannabis/cannabis.shtml
http://www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
równie dobrze można sie zapytać czy po wyglądzie szczeniaka można rozpoznać jego rodziców...
edit; niech zgadne, znalazłeś jakieś sionka we worku z paleniem?
jeżeli odp. jest potwierdzająca to możesz te sionko/a wrzucić do zupy konopiotki.
Chociasz sam wiem o małej wartości takich sionek zaryzykowałem wykiełkowania tekiego nasionka (widać, ze nie było dojrzałe) i wogule nie wykiełkowało...
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2009 przez Pan Prezes, łącznie zmieniany 1 raz.
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 212 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gecko »
Jeżeli znalazł w worze nasionka a palenie było przednie, to głupotą jest nie wsadzać tego do ziemi Panie Prezesie. W końcu nic nie straci (no chyba że ktoś oszczędza na plastikowych kubkach).
Uwaga! Użytkownik Gecko jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
racja, nic nie straci sam pisałem, że próbowałem.
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 189 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Torpeda »
Nasionka dostałem od ziomka i zauważyłem ze nie wszystkie sa takie same jedne maja troche kropek , inne sa lekko fioletowe a reszta jest brązowa. Dlatego myslalem ze da sie jakos poznać chociaż czy wyjdze fiolet czy coś z białych odmian albo innych.
Nie ma co się smucić - i tak do MONARu wrócisz !!
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
Fubar kiedyś robił quiza z udziałem nasionek właśnie (jest gdzieś w uprawie). Od siebie powiem, że nasiona LR są zdecydowanie dużo mniejsze niż normalne sionka sativ czy indyjek.
  • 457 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mnichu11 »
nasiona LR są zdecydowanie dużo mniejsze niż normalne sionka sativ czy indyjek
to jednak nie zmienia faktu że po nasionie nie rozpoznasz odmiany mozesz tylko gdybać ;) jak nie wiem co za pestke mam to jest to dla mnie NN niespodzianka :yay:
http://www.erowid.org/plants/cannabis/cannabis.shtml
http://www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE
  • 995 / 98 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeWitteEngel »
niespodzianką było to, że w pakiecie daaaawno znalazłem pare dobrych nasion, dwie zajebiscie mocne i mocarne panny wyszły. ahhh... a miałem kilkadziesiąt nasion z tych dam, ale kurwa poszły sie jebać ;( ideał na out, były gotowe pod koniec września bodajże z czego pamiętam.
[H]R Crew
Zablokowany
Newsy
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.