najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
Zablokowany
  • 189 / 3 / 0
Tak jak w temacie.
Czy jest to możliwe ?/

Jak juz był taki temat to przepraszam
Nie ma co się smucić - i tak do MONARu wrócisz !!
  • 52 / / 0
nie jest
Uwaga! Użytkownik Doktor Traktor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 457 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mnichu11 »
nie ma takiej możliwości

temat powinien być w uprawie
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2009 przez Mnichu11, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.erowid.org/plants/cannabis/cannabis.shtml
http://www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
równie dobrze można sie zapytać czy po wyglądzie szczeniaka można rozpoznać jego rodziców...
edit; niech zgadne, znalazłeś jakieś sionka we worku z paleniem?
jeżeli odp. jest potwierdzająca to możesz te sionko/a wrzucić do zupy konopiotki.
Chociasz sam wiem o małej wartości takich sionek zaryzykowałem wykiełkowania tekiego nasionka (widać, ze nie było dojrzałe) i wogule nie wykiełkowało...
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2009 przez Pan Prezes, łącznie zmieniany 1 raz.
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 212 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gecko »
Jeżeli znalazł w worze nasionka a palenie było przednie, to głupotą jest nie wsadzać tego do ziemi Panie Prezesie. W końcu nic nie straci (no chyba że ktoś oszczędza na plastikowych kubkach).
Uwaga! Użytkownik Gecko jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
racja, nic nie straci sam pisałem, że próbowałem.
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 189 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Torpeda »
Nasionka dostałem od ziomka i zauważyłem ze nie wszystkie sa takie same jedne maja troche kropek , inne sa lekko fioletowe a reszta jest brązowa. Dlatego myslalem ze da sie jakos poznać chociaż czy wyjdze fiolet czy coś z białych odmian albo innych.
Nie ma co się smucić - i tak do MONARu wrócisz !!
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
Fubar kiedyś robił quiza z udziałem nasionek właśnie (jest gdzieś w uprawie). Od siebie powiem, że nasiona LR są zdecydowanie dużo mniejsze niż normalne sionka sativ czy indyjek.
  • 457 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mnichu11 »
nasiona LR są zdecydowanie dużo mniejsze niż normalne sionka sativ czy indyjek
to jednak nie zmienia faktu że po nasionie nie rozpoznasz odmiany mozesz tylko gdybać ;) jak nie wiem co za pestke mam to jest to dla mnie NN niespodzianka :yay:
http://www.erowid.org/plants/cannabis/cannabis.shtml
http://www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE
  • 996 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeWitteEngel »
niespodzianką było to, że w pakiecie daaaawno znalazłem pare dobrych nasion, dwie zajebiscie mocne i mocarne panny wyszły. ahhh... a miałem kilkadziesiąt nasion z tych dam, ale kurwa poszły sie jebać ;( ideał na out, były gotowe pod koniec września bodajże z czego pamiętam.
[H]R Crew
Zablokowany
Newsy
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.