Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1233 / 13 / 0
2-AI
Nieprzeczytany post autor: MaciekB »
[ external image ]
http://en.wikipedia.org/wiki/2-aminoindane

2-aminoindan (2-indanoamina, 2-AI) jest krótko działającym stymulantem centralnego układu nerwowego. W sklepach z RC jest dostępny od 2003 roku. 2-AI jest już aktywne przy dawkach doustnych 5-20 mg, ale na internecie można znaleźć raporty gdzie ludzie eksperymentowali ze znacznie większymi ilościami bo 100 mg i więcej. Jak do tej pory substancja jest legalna we wszystkich krajach na świecie.

Pierwsze efekty pojawiają się już po 10 minutach od momentu zażycia i utrzymują się przez około dwie godziny. Większość badaczy przyrównuje ten środek do krótko działającej metamfetaminy. Występuje stymulacja, znaczna poprawa nastroju, słowotok, napływ wielu myśli. 2-AI jest znacznie mniej toksyczne od amfetaminy i metamfetaminy.

Zespół naukowców pod kierownictwem Nicholsa opracował kilkadziesiąt nowych struktur opartych na szkielecie 2-aminoindanu. Większość z nich to empatogeny i jak do tej pory wszystkie przeprowadzone badania wykazały mniejszą toksyczność tych substancji niż MDMA czy amfetamina.

Dla wszystkich zainteresowanych kupnem 2-indanoaminy mam dobrą wiadomość: jest produkowana u naszych czeskich sąsiadów. Towar najwyższej jakości.
Opis syntezy znajdziecie tutaj.
[ external image ]
[ external image ] [ external image ]
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2012 przez surveilled, łącznie zmieniany 3 razy.
Powód: Dodano link do Wikipedii
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: CTX »
Masz może syntezę tegoż wynalazku ?
Ostatnio zmieniony 04 marca 2009 przez MaciekB, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik CTX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
brzmi idealnie, czy murtibing zna kogoś, kto osobiście "badał" ten środek? czy czas działania to również t1/2(a nie jak spid - podziała 2h, ale bezsenność i stymulacja zostają dłuuuużej) i substancja ma potencjał nie-imprezowy?
czy sąsiedzi sprzedają to w detalu(znalazłem tylko informacje o hurcie)?
  • 78 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Neuron »
2-aminoindanu próbowałem w dawkach ok 10-25 mg
Szczerze powiedziawszy wole amfetaminę.
Rush był słaby, a euforia nie wystąpiła.
  • 1233 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: MaciekB »
CTX pisze:
Masz może syntezę tegoż wynalazku ?
Tak wrzuciłem opis do działu syntezy LINK.

--------------------
brzmi idealnie, czy murtibing zna kogoś, kto osobiście "badał" ten środek? czy czas działania to również t1/2(a nie jak spid - podziała 2h, ale bezsenność i stymulacja zostają dłuuuużej) i substancja ma potencjał nie-imprezowy?
Po pięciu godzinach i to po dawkach 60 mg, naprawdę już nic nie czuć. Nie występuje żadna bezsenność, nerwowość itp.
Czesi nie koniecznie sprzedają w hurcie. Trzeba wysyłać do nich zapytanie, że na razie jest się zainteresowanym tylko próbką towaru, a dopiero potem możesz myśleć o zakupie większej partii materiału.
------------------
2-aminoindanu próbowałem w dawkach ok 10-25 mg
Szczerze powiedziawszy wole amfetaminę.
Rush był słaby, a euforia nie wystąpiła.
Dawka była też niewielka. To są ilości dobre do nauki, pracy, czy wręcz idealnie spisują się na egzaminie, ale jeśli chcesz coś mocniejszego to polecam próby z 4-5 krotnie większą dawką. Pamiętajcie że substancja wykazuje wielokrotnie mniejszą toksyczność niż amfetamina czy piperazyny i jest stosunkowo bezpieczna.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 317 / / 0
a mógłbyś coś powiedzieć o tych empatogennych analogach ?
  • 61 / 1 / 0
electrofreak pisze:
pewien sklep ma
Uwaga! Użytkownik tatapykpyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 317 / / 0
Zespół naukowców pod kierownictwem Nicholsa opracował kilkadziesiąt nowych struktur opartych na szkielecie 2-aminoindanu. Większość z nich to empatogeny i jak do tej pory wszystkie przeprowadzone badania wykazały mniejszą toksyczność tych substancji niż MDMA czy amfetamina.
mógłbyś napisać nich coś więcej
  • 317 / / 0
murtibingu ?
  • 164 / 3 / 0
nalazłem nieważne gdzie taki skłąd pigułki :"Animoindan, Cola Vera, Caffeine, Gelatin(capsule shell), Amino Acid Complex"- jak myslicie czy może 2-ai , czt raczej coś innego . Pigułak była w dziale psychodelicznym.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.