4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1154 / 35 / 0
Czy biorac metkatynon wychodzi w testach paskowych amfetamina? Jesli tak to do ilu dni? Dzieki z gory za odpowiedz.
  • 224 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pjaq »
Nie.
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Dzieki Pjaq. Tak w ogole to jestes tego pewny na 100%? Moglby ktos to jeszcze potwierdzic?
  • 1198 / 8 / 0
Ja. Gdy dzialanie zaniklo zrobilem test i nie wykrylo.
  • 587 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SimonNoK »
Metkatynon nie wychodzi równierz w testach na obecność narkotyków we włosach - jakby to kogoś interesowało. Za to są one na tyle czułe, by wykryć ok.4-6 tabletek thiocodinu.
oj dana dana, nie boje się bana
  • 430 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Yaishi »
Dzisiaj rano przyjęłam metkat tak na oko z połowy paczki. Miałam robione testy kilka minut temu i wykryły amfetaminę. Poza tym nic innego nie zażywałam już od kilku miesięcy.

Dziwne?
nie bierz moich postów zbyt serio, proszę <3
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
no i co teraz? Czemu miałaś testy robione? Byłaś pewna, że nic nie wyjdzie i na pewniaka waliłaś metkata a tu suprajs? Leczenie się szykuje?
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 51 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: anthony »
Yaishi pisze:
Dzisiaj rano przyjęłam metkat tak na oko z połowy paczki. Miałam robione testy kilka minut temu i wykryły amfetaminę. Poza tym nic innego nie zażywałam już od kilku miesięcy.

Dziwne?
:wall: dobrze ci tak,tyle powiem.
niegdyś Anthony20
  • 430 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Yaishi »
banshee pisze:
no i co teraz? Czemu miałaś testy robione? Byłaś pewna, że nic nie wyjdzie i na pewniaka waliłaś metkata a tu suprajs? Leczenie się szykuje?
Nic. Testy mam robione gdy dziwnie się zachowuję/wyglądam ; p Raz już miałam robione multitesty jakoś dzień po koceniu i nic nie wyszło, ale były innej firmy.
Nie, chodzę z depresją i krasnoludkiem w szafie do terapeutki, która zabroniła wysyłać mnie na leczenie lub terapię dla uzależnionych.

Strzeżcie się testów w zielonym opakowaniu, hehe.
Chociaż też głupio zrobiłam, bo sikałam pierwszy raz po koceniu i ten mocz poszedł do testów. Failed.
nie bierz moich postów zbyt serio, proszę <3
  • 51 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: anthony »
Yaishi pisze:
banshee pisze:
Nic. Testy mam robione gdy dziwnie się zachowuję/wyglądam ; p Raz już miałam robione multitesty jakoś dzień po koceniu i nic nie wyszło, ale były innej firmy.
Nie, chodzę z depresją i krasnoludkiem w szafie do terapeutki, która zabroniła wysyłać mnie na leczenie lub terapię dla uzależnionych.

Strzeżcie się testów w zielonym opakowaniu, hehe.
Chociaż też głupio zrobiłam, bo sikałam pierwszy raz po koceniu i ten mocz poszedł do testów. Failed.
w kilku miejscach na tymże forum jest wspominane o możliwym wykryciu fety przy testach robionych w dniu ćpania.gratuluje debilizmu i ćpania w sytuacji gdy testy masz bardzo często robione,kurwa gratuluje.
niegdyś Anthony20
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.