Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 122 / 2 / 0
Czy ktoś może się czegoś takiego podjąć, albo wie do kogo się zwrócić z tym. Chodzi o zorganizowanie debaty w telewizji, w jakimś programie gramie chociażby nawet w dwójce wieczorem. Debaty pod hasłem Wolę Mniejsze Zło czyli Marijuana vs Dopalacze i inne twarde narkotyki. Co sądzicie. Jakoś nagłośnić tą sprawę. Teraz jest moment, gdy ustawa jest w sejmie. Zaprosić do programu Palikota np i innych z Pisu i Lewicy. To ostatnia szansa na WYBRANIE MNIEJSZEGO ZŁA przez najbliższe kilka lat życia w tym systemie.
Uwaga! Użytkownik pan_z_problemem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 269 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: delirka »
Jak sie za to zabrac? pomysl zajebisty ale ciezki do zorganizowania. Tylko jak to zrobić. Wyslac moze dwojki taki temat debaty w tym programie warto rozmaiwac?
srty za pisownei
ale zoplpic po mnie sskacze
Uwaga! Użytkownik delirka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Darksouled »
warto rozmawaic odpada totalnie (mozna sie bylo o tym przekonac ogladajac odcinek o dopalaczach) bo tam nawet prowadzacy stronniczy jedyne na co mozna liczyc w takim programie to to ze widz stwierdzi "no on jednak ma racje" ale tak sie nie stanie bo klasyszny widz to bezmozgie yetti ktore pomysli tak jak prowadzacy powie.
Ale oczywiscie jestem jak najabrdziej za gadac trzeba. Gdyby Slu nie odjebalo moznaby go wyslac do wojewodzkiego bo u drzyzgi juz byl... :D
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Serio :huh: ? Są jakieś filmy na youtubie bądź gdziekolwiek ?
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 122 / 2 / 0
Też myślałem o Wojewódzkim. Domański z dopalaczy jako pierwszy gość a jako drugi Radosz.
Uwaga! Użytkownik pan_z_problemem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdeblo »
Radosz u Wojewódzkiego? Skończyło by się klapą, przy której występ Kostrzewskiego u Kuby jest dobry.
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
  • 122 / 2 / 0
  • 3523 / 53 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Jezus pisze:
Serio :huh: ? Są jakieś filmy na youtubie bądź gdziekolwiek ?
http://www.tvp.pl/publicystyka/tematyka ... e-11122008
łap linka który akurat dzisiaj nie działa, ale powinien
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 123 / / 0
Nieprzeczytany post autor: r0galik »
[quote="WildMonkey"]
http]

Ojej. Pospieszalski udowodnił, że jest idiotą i nie jest dobrze zapoznany z tematem, na który dyskutuje. Nyk gadał całkiem do rzeczy, Fisiak siała propagandę (jak większość posłów), rzecznik policji-widać, że niezbyt dużo wie o dopalaczach i przytaczał argumenty z kosmosu.
Rzecznik dopalaczy to musi być swój chłop :) Koleś nieźle musi panować nad sobą aby nie parsknąć śmiechem gdy 10 raz mówi o "produktach nie do spożycia przez ludzi". Tylko a propos BZP powiedział kontrowersyjną rzecz, ale ogólnie dobrze pocisnął :D
Rozczarował mnie ten koleś z "Wolnych Konopi". Z niczym co powiedział się nie zgodziłem (na końcu z tym, że dopalacze to efekt uboczny ustawy o narkomanii, ale częściowo, bo nie można powiedzieć, że narkomani to "rak toczący społeczeńtwo"). To, co powiedział o szałwi, niegodne jest wolnościowca...
A ta dziewczyna co opisywała efekt salvii - ewidentnie czytała z kartki... Bo kto normalny używałby slangu wypowiadając się w TV? kolejna manipulacja.
Ogólnie program jest stronniczy i nie warty umieszczania go na antenie. Gdyby nie Wildstein to by go nie było (a może się mylę?)
Co cię nie zabije, to cię osłabi.
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
r0galik pisze:
Gdyby nie Wildstein to by go nie było (a może się mylę?)
Przeciesz on nie ma co tam do gadania!! jest zwykłym dzinnikażem który prowadzi jakiś tam program! nie jest przeciesz prezesem TVP!
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.