srty za pisownei
ale zoplpic po mnie sskacze
Ale oczywiscie jestem jak najabrdziej za gadac trzeba. Gdyby Slu nie odjebalo moznaby go wyslac do wojewodzkiego bo u drzyzgi juz byl... :D
Po dzisiejszym robię przerwę
Hyperreal extra Woodstock team '09
CHWAŁA KOGO!
Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
Jezus pisze: Serio :huh: ? Są jakieś filmy na youtubie bądź gdziekolwiek ?
łap linka który akurat dzisiaj nie działa, ale powinien
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
http]
Ojej. Pospieszalski udowodnił, że jest idiotą i nie jest dobrze zapoznany z tematem, na który dyskutuje. Nyk gadał całkiem do rzeczy, Fisiak siała propagandę (jak większość posłów), rzecznik policji-widać, że niezbyt dużo wie o dopalaczach i przytaczał argumenty z kosmosu.
Rzecznik dopalaczy to musi być swój chłop :) Koleś nieźle musi panować nad sobą aby nie parsknąć śmiechem gdy 10 raz mówi o "produktach nie do spożycia przez ludzi". Tylko a propos BZP powiedział kontrowersyjną rzecz, ale ogólnie dobrze pocisnął :D
Rozczarował mnie ten koleś z "Wolnych Konopi". Z niczym co powiedział się nie zgodziłem (na końcu z tym, że dopalacze to efekt uboczny ustawy o narkomanii, ale częściowo, bo nie można powiedzieć, że narkomani to "rak toczący społeczeńtwo"). To, co powiedział o szałwi, niegodne jest wolnościowca...
A ta dziewczyna co opisywała efekt salvii - ewidentnie czytała z kartki... Bo kto normalny używałby slangu wypowiadając się w TV? kolejna manipulacja.
Ogólnie program jest stronniczy i nie warty umieszczania go na antenie. Gdyby nie Wildstein to by go nie było (a może się mylę?)
r0galik pisze: Gdyby nie Wildstein to by go nie było (a może się mylę?)
Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.