srty za pisownei
ale zoplpic po mnie sskacze
Ale oczywiscie jestem jak najabrdziej za gadac trzeba. Gdyby Slu nie odjebalo moznaby go wyslac do wojewodzkiego bo u drzyzgi juz byl... :D
Po dzisiejszym robię przerwę
Hyperreal extra Woodstock team '09
CHWAŁA KOGO!
Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
Jezus pisze: Serio :huh: ? Są jakieś filmy na youtubie bądź gdziekolwiek ?
łap linka który akurat dzisiaj nie działa, ale powinien
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
http]
Ojej. Pospieszalski udowodnił, że jest idiotą i nie jest dobrze zapoznany z tematem, na który dyskutuje. Nyk gadał całkiem do rzeczy, Fisiak siała propagandę (jak większość posłów), rzecznik policji-widać, że niezbyt dużo wie o dopalaczach i przytaczał argumenty z kosmosu.
Rzecznik dopalaczy to musi być swój chłop :) Koleś nieźle musi panować nad sobą aby nie parsknąć śmiechem gdy 10 raz mówi o "produktach nie do spożycia przez ludzi". Tylko a propos BZP powiedział kontrowersyjną rzecz, ale ogólnie dobrze pocisnął :D
Rozczarował mnie ten koleś z "Wolnych Konopi". Z niczym co powiedział się nie zgodziłem (na końcu z tym, że dopalacze to efekt uboczny ustawy o narkomanii, ale częściowo, bo nie można powiedzieć, że narkomani to "rak toczący społeczeńtwo"). To, co powiedział o szałwi, niegodne jest wolnościowca...
A ta dziewczyna co opisywała efekt salvii - ewidentnie czytała z kartki... Bo kto normalny używałby slangu wypowiadając się w TV? kolejna manipulacja.
Ogólnie program jest stronniczy i nie warty umieszczania go na antenie. Gdyby nie Wildstein to by go nie było (a może się mylę?)
r0galik pisze: Gdyby nie Wildstein to by go nie było (a może się mylę?)
Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.