srty za pisownei
ale zoplpic po mnie sskacze
Ale oczywiscie jestem jak najabrdziej za gadac trzeba. Gdyby Slu nie odjebalo moznaby go wyslac do wojewodzkiego bo u drzyzgi juz byl... :D
Po dzisiejszym robię przerwę
Hyperreal extra Woodstock team '09
CHWAŁA KOGO!
Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
Jezus pisze: Serio :huh: ? Są jakieś filmy na youtubie bądź gdziekolwiek ?
łap linka który akurat dzisiaj nie działa, ale powinien
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
http]
Ojej. Pospieszalski udowodnił, że jest idiotą i nie jest dobrze zapoznany z tematem, na który dyskutuje. Nyk gadał całkiem do rzeczy, Fisiak siała propagandę (jak większość posłów), rzecznik policji-widać, że niezbyt dużo wie o dopalaczach i przytaczał argumenty z kosmosu.
Rzecznik dopalaczy to musi być swój chłop :) Koleś nieźle musi panować nad sobą aby nie parsknąć śmiechem gdy 10 raz mówi o "produktach nie do spożycia przez ludzi". Tylko a propos BZP powiedział kontrowersyjną rzecz, ale ogólnie dobrze pocisnął :D
Rozczarował mnie ten koleś z "Wolnych Konopi". Z niczym co powiedział się nie zgodziłem (na końcu z tym, że dopalacze to efekt uboczny ustawy o narkomanii, ale częściowo, bo nie można powiedzieć, że narkomani to "rak toczący społeczeńtwo"). To, co powiedział o szałwi, niegodne jest wolnościowca...
A ta dziewczyna co opisywała efekt salvii - ewidentnie czytała z kartki... Bo kto normalny używałby slangu wypowiadając się w TV? kolejna manipulacja.
Ogólnie program jest stronniczy i nie warty umieszczania go na antenie. Gdyby nie Wildstein to by go nie było (a może się mylę?)
r0galik pisze: Gdyby nie Wildstein to by go nie było (a może się mylę?)
Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.