- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Hehe, super mix. Opiatowe rozluźnienie plus lekko absurdalny klimat Clonazepamu. Po paru godzinach tripu (2-3) poszliśmy z kumplem, który zarzucił takiego samego mixa, na drugi koniec miasta po kanapę, przynieśliśmy ją żeby sobie na niej poleżeć, nie za bardzo dało się z nami trzeźwo pogadać. Przyjemnie się paliło papierosa, faza trwała bardzo długo, z 10-12 godzin.
[Depresanty - Miksy]
Hmm, mam dzis ochote na następujący mix]
Aviomarinu nie stosuj bo silne antyhistaminy "wyłączają" większość pozytywnych efektów płynących z tramadolu (co innego kodeina).
Tak więc zrób tak:
Najpierw wrzuć Xanax i tramadol, odczekaj dwie godziny, żeby tramadol załadował się w pełni i dorzuć kodeinę. Xanax tu się przyda tylko po to aby zapobiec ewentualnym drgawkom.
Uprzedzam, że mix może być niebezpieczny (ryzyko depresji oddechowej). Dużo jednak zależy od wrażliwości osobniczej.
[Depresanty - Miksy]
+90 min
- 400 mg tramadolu im
+15 min
- 450 mg kodeiny ia
+30 min
- solidna porcja amfetaminy + 10 mg diazepamu iv (w jednej pompce)
- 15 mg midazolamu iv
Myślę, że dosyć ciekawy miks. Trudność sprawiło mi tylko trafienie w kanał przy ostatnioj czynności (midazolam), z powodu strasznego ućpania :).
Piwo, alprazolam 4mg (w tym 1mg iv), klorazepam (jakies 15mg), pół grama tramadolu iv , no i wiadomo jakiś grasik i żyję, jestem trzeźwa i właściwie to zaraz idę spać, bo gówno mi ten miks dał. A myślałam, że chociaz pospacerować będzie fajnie.
Chętnie bym coś poradziła ale niestety jak widzisz, ja to już bajka bez happy endu.
scalono-Marchewa
Oj nie wiem co wy tutaj gadacie jem po 4 mg alprazolamu, zapijam wódką, palę, pukam tramal. Nic sie nie dzieje, żadnych - jak to napisał blind ghost - "OMFG 8-( ". Klony też w sporych dawkach nie wywołały nic poza małym problemem z ułożeniem chronologii z poprzedniego dnia, ej to może ze mną coś nie tak jest, hm?
10ml metadonu doustnie = 10mg morfiny domięśniowo = 120mg kodeiny doustnie
Metadon jest w postaci syropu o pysznym smaku, stęzenie jego to 10mg/10ml.
Tak więc należy wypić powiedźmy te 20-30ml metadonu (zależnie od tolerancji). Metadon wkręca się tak 1,5-2h, ale to zależy od naszego organizmu. Następnie dorzucamy dużo jakiegoś mocnego benzo (ale nie tak aby urwał nam się film), zależy jaką kto ma tolerancję. Następnie jak benzo się już wkręci to dopalamy troszkę zioła (nie za dużo bo można zasnąć), i już, gotowe. Jako, że metadon ma bardzo długi okres półtrwania to jesteśmy ujebani na te kilkanaście godzin. W międzyczasie dopalamy cały czas zioło.
Ja np. piję te 40ml metadonu i zjadam 4mg klonazepamu i jestem już tak napierdolony jak szpadel. No i w takim zajebistym stanie to nie robić nic jak tylko przysypiać i dopalać ziołem. Jak ktoś lubi alkohol to może wypić ze 2 piwka.
Niech wypowiadają się ludzie, którzy stosowali ten mix.
tylko po takim czymś mam totalnie przećpane oczy nie dosyć że ledwo otworzyć można to jeszcze całe przekrwione od jarania
ehh te czasy...
B.
Próbowaliście takiego mixu ?
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki
Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.
Podziemie narkotykowe w Warszawie kwitnie. Dilerzy zaopatrują polityków i aktorów
Na warszawskich ulicach „pracuje" kilkunastotysięczna rzesza dilerów narkotyków. Dostarczą niemal każdy „towar”. Dowożą znanym aktorom, pisarzom, prawnikom, lekarzom i „zwykłym” warszawiakom imprezującym w centrum lub w mieszkaniach na Pradze, Woli czy Żoliborzu. Zabawa na początku jest zawsze „fajna”. Potem zaczyna się zjazd, pojawiają się problemy.
Diplo wystąpił w telewizji na... kwasie. Sylwester po LSD
Diplo to jeden z najpopularniejszych twórców muzyki elektronicznej. Zna go każdy fan EDM, bywalec Tomorrowlandu czy entuzjasta tripowych rave'ów. Oprócz swojej muzyki Diplo znany jest również z upodobania do środków psychodelicznych. Jeden z jego projektów (obok Major Lazer) nazwał nawet LSD - no, powiedzmy że w hołdzie dla ulubionej używki. Tak naprawdę skrót pochodzi od inicjałów członków grupy: Labrintha, Sii i Diplo. Ale czy na pewno nie ma tam drugiego dna?